گروه فعالیتهای قرآنی: دوره آموزش حفظ جزء 30 قرآن کریم در مسجد حضرت صاحبالزمان(عج) شهرستان امیدیه در حال برگزاری است.

منصور جعفرزاده، معاون فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان امیدیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان گفت: دوره آموزش حفظ جزء 30 قرآن کریم، از هفته اول اردیبهشت در مسجد حضرت صاحبالزمان(عج) شهرستان امیدیه آغاز شده است.
وی با بیان اینکه برقراری انس با آیات قرآن و ترویج فرهنگ تلاوت قرآن از اهداف برگزاری این دوره قرآنی است، افزود: این دوره ویژه بانوان بزرگسال به صورت فشرده به مدت یک ماه به مربیگری خانم موسوی آغاز شده است.
جعفرزاده ادامه داد: دوره حفظ جزء 30 قرآن کریم نیز ویژه دانشآموزان مقطع ابتدایی از اواخر فروردین در این مسجد آغاز شده است. این دوره مدت 3 ماه و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی امیدیه در این مسجد برگزار شده است.