کد خبر: 1401258
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۲

موافقت اصولی 4 مؤسسه قرآنی استان قم صادر شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد قم از صدور موافقت اصولی چهار مؤسسه قرآنی در این استان به‌منظور تخصصی کردن فعالیت مؤسسات خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر شفیعی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت پرونده چهار مؤسسه را تصویب و اجازه صدور موافقت اصولی این مؤسسه‌ها را اعلام کرد.

وی افزود: براین اساس، مؤسسه قرآن و عترت «کوثرالنبی الامین» با مدیر مسئولی سیدوحید میرترابی حسینی؛ «ندای کلام هادی» با مدیر مسئولی تقی شاه سنایی؛ «منادیان نوقلم» با مدیر مسئولی محمدجواد جلالی و «عشاق الزهرا(س)» با مدیر مسئولی زهرا شکروی چهار مؤسسه‌ای بودند که مجوز خود را دریافت کردند.

شفیعی اظهار امیدواری کرد که روند بررسی پرونده‌ها هرچه سریع‌تر دنبال شود و طبق آمایش مؤسسات روند تخصصی کردن فعالیت مؤسسات را دنبال کنیم.

captcha