کد خبر: 1401476
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲

آغاز کلاس‌های آموزش قرآن در خانه‌های قرآن شهری دزج

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی قروه گفت: در راستای تبلیغ و ترویج برنامه‌های قرآنی، کلاس‌های خانه‌های قرآن شهر دزج فعالیت خود را آغاز کردند.

مجتبی عبدالملکی، مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قروه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: مهم‌ترین رکن فعالیت‌های اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قروه تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی است.
وی افزود: در این راستا خانه قرآن شهری در مکان‌های مختلف در سطح شهرستان از بهترین و مناسب‌ترین نیروهای قرآنی برای جذب بیشتر جوانان به دین اسلام استفاده می‌کند.

وی عنوان کرد: خانه‌های قرآن مهم‌ترین برنامه خود را در راستای آموزش‌های روخوانی و روان‌خوانی، تجوید، صوت و لحن و مفاهیم قرآن‌کریم با استفاده از مربیان با تجربه آغاز کرده است.

مسئول امور قرآنی تبلیغات اسلامی قروه با اشاره به اینکه باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که برای تمام سطوح سنی برنامه قرآنی داشته باشیم، یادآور شد: براین اساس نباید در شهر و روستا کسی پیدا شود که با آموزه‌های قرآنی مأنوس نباشد.

captcha