کد خبر: 1401649
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳
در شهرستان شوش؛

دومین معاونت فرهنگی ـ تبلیغی حوزه‌های علمیه خوزستان راه‌اندازی شد

گروه اجتماعی: با توجه به لزوم فعالیت تبلیغی و فرهنگی دینی در جامعه، دومین معاونت فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خوزستان در شهرستان شوش راه‌اندازی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین آل‌کثیر، مسئول مرکز فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه امام محمدباقر(ع) شوش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام خبرراه‌اندازی دومین معاونت فرهنگی ـ تبلیغی حوزه‌های علمیه خوزستان هدف از این مهم را کارشناسی و آسیب‌شناسی روستاها و شهرستان‌های شوش از لحاظ اعتقادی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: در این طرح به فراخور منطقه نیروهای مبلغ به مناطق اعزام می‌شوند. عمده فعالیت این معاونت نیز خط‌‌‌ دهی و برقراری ارتباط با ارگان‌های تبلیغی از جمله تبلیغات، اوقاف و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

مسئول مرکز فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه امام محمدباقر(ع) شوش ادامه داد: این معاونت در حوزه علمیه اهواز تحت عنوان «قرارگاه» فعالیت خود را آغاز کرده است. در شهرستان شوش نیز 200 روستای شهرستان شوش ساماندهی فرهنگی خواهند شد.

وی به فعالیت برخی فرقه‌های ضاله و گروه‌های وهابی و دراویش در شهرستان شوش اشاره کرد و گفت: اجرای موفق طرح‌های فرهنگی در منطقه نیازمند حمایت‌های مالی خاصی از سوی مسئولان است.

آل کثیر حوزه علمیه را متصدی اصلی فعالیت این معاونت عنوان کرد و گفت: همکاری با اجرای مناسب طرح صالحین در شهرستان شوش و روستاهای تابعه از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که برنامه‌ریزی شده است.

captcha