کد خبر: 1401977
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

توصیه آیت الله العظمی وحید خراسانی به پزشکان/ به بیماران یاری کنید که دادرسی ندارند

گروه سلامت: آیت الله العظمی وحید خراسانی گفت: کار پزشکان مقدمه کار دین است. به مردم رسیدگی کنید که دادرسی ندارند. بیمار چشم به راه پزشک و رسیدگی اوست و رسیدگی به بیمار بالاترین عبادت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی در جمع وزیر بهداشت و مدیران این وزارتخانه با اشاره به اینکه هرکس در انجام هر اموری باید اول خود کار، دوم ریشه کار و در نهایت آخر کار را بشناسد، فرمودند: این کار شما پزشکان در هر زمان مهم است و در بحث سلامت آنچه در قرآن و روایات آمده است، اشاره به علم الادیان و علم الابدان دارد.
آیت الله العظمی وحید خراسانی تاکید کردند: انسان مرکبی است که یک مغز و یک پوست دارد. روح، مغز آن و جسم، پوست این مرکب است. سلامت در هر چیز اول به پوست و سپس به روح بر می‌گردد. کار پزشکی چنین کاری است و باید بدانید سر و کارتان با بیمار است. بیمار دلشکسته است و خداوند می‌فرماید من نبض دل‌های شکسته هستم. پروردگار در برهه‌ای از زمان به موسی خطاب کرد: بیمار بنده من است و اگر به ملاقات او بروید، به ملاقات من آمده‌اید.
آیت الله العظمی وحید خراسانی در ادامه فرمودند: بیمار چشم به راه پزشک و رسیدگی اوست و همچنین رسیدگی به بیمار بالاترین عبادت است. حج مستحب بسیار ارزش دارد و بسیاری از اعمال به پای آن نمی‌رسد ولی با این وجود، خدمت به بیمار دلشکسته از حج مستحبی هم بالاتر است. بدانید که سلامت مردم رکن همه ارکان است. ابن سینا عمری را در فلسفه و طب سپری کرد و در اواخر عمر در اوج پختگی کتابی دارد به نام شرح اشارات. یک اشاره از آن، شرح تناسب روح و بدن است چون روح و جسم از هم متاثر می‌شوند و ارتباط بین این دو یک غوغا است. تغییر در هر کدام از این دو، دیگری را متاثر خواهد کرد.
ایشان در ادامه خاطرنشان کردند: کار شما مقدمه کار دین است. به مردم رسیدگی کنید که دادرسی ندارند نفس محتاجان و بیماران شما را زنده می‌کند و خدا و حضرت ولی عصر(عج) از شما راضی خواهند بود. اول سعی کنید به آنها که ضعیف تر هستند، رسیدگی کنید. هر نفس فرد محتاج، زیر بال دولت را می‌گیرد. به شما و چهارصد هزار نفر از همکارانتان می‌گویم که کار پزشکی را ترک نکنید. اگر شما تمام قرآن را در حد توان بخوانید و به امام زمان هدیه کنید، بدانید که خداوند متعال و ولی عصر دست شما را می‌گیرند. کار شما با این وضعیت موجود دولت، بسیار مشکل است. بدانید که ما مشکلات شما و مردم را می‌دانیم.
آیت الله العظمی وحید خراسانی فرمودند: من توصیه می‌کنم همه پزشکان با همکاری پزشکان داوطلب، در شب شهادت حضرت فاطمه (س) تصمیم بگیرند یک شب برای 14 معصوم و پیامبر خدا خدمت کنند تا نامشان در دفتر هستی ثبت شود. بدانید که لحظه‌ای ورق بر می‌گردد که انگار هیچ کدام از ما وجود نداشته‌ایم و ما می‌مانیم و تاریکی قبر که انشاء الله در آن شب پیامبر و مولا علی(ع) دستگیرمان باشند.

captcha