کد خبر: 1402758
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳
امام‌جمعه شیروان:

احترام به معلم، احترام به کمال و سعادت است

خبرنگاران افتخاری/ حسینعلی ظفری: حجت‌الاسلام کوثری ضمن تبریک روز معلم، گفت:احترام به معلم،احترام به علم، کمال، سعادت و زندگی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کوثری، امام‌جمعه شیروان ضمن تبریک هفته معلم و با اشاره به اینکه احترام به معلم، احترام به علم، کمال، سعادت و زندگی است، گفت: تسخیر جهان و استفاده خوب از آن با علم و دانش میسر است و بدون شک جامعه‌ای که علم و دانش دارد جامعه‌ای قدرتمند است و اگر این قدرت جهت‌دهی شود با ایمان و دین، جاودانه و شکست‌ناپذیر خواهد بود.

وی با اشاره به نقش استاد مطهری، بیان کرد: شهید مطهری مظهر اندیشه‌ها و مبارز با ایسم‌ها در زمان خود بود و با قلم، بیان و عمل شبهه‌زدایی می‌کرد و اسلام ناب و تفکر بی‌پیرایه دینی را در جامعه نشر می‌داد همچنین وی زیربنای تحولات فرهنگی و انقلاب اسلامی را نهادینه کرد.

حجت‌الاسلام کوثری با اشاره به برکات و تأثیر ماه رجب با ذکر روایتی از پیامبر اکرم(ص)، گفت: با حلول ماه رجب پیامبر رحمت(ص) مردم را جمع و ایستاده سخنرانی کردند و خطاب به مردم فرمودند «ای مردم ماه رجب ماه رحمت و ریزش شدید رحمت الهی است. پس خوشا به حال ذاکران، اطاعت‌کنندگان، دعاکنندگان و روزه‌گیران در این ماه». ماه رجب فرصت طلایی برای پاکسازی و شست‌وشوی جان و دل از گناهان است.

امام‌جمعه شیروان بیان کرد: یاوه‌گویی‌های جدید غرب و متهم کردن ایران به همدست بودن با تروریسم و اسرائیل و ضد تروریسم خواندن آنها، از جمله حرف‌های شاخ‌دار و عجیب است که نظام سلطه می‌خواهد افکار دنیا را منحرف کند. غافل از اینکه با انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان و انتخابات پارلمانی در عراق و تحولات در مصر و فریاد مردم در بحرین و اکراین همه نوید‌بخش پایان نظام استکباری و سلطه در منطقه و جهان است و با حاکم شدن اراده مردم، پایان نظام سلطه قطعی است.

وی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع)، بیان کرد: با داشتن چنین امامانی، شیعه خط هدایت خود را گم نخواهد کرد.

حجت‌الاسلام کوثری نیز در پایان با اشاره به روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر از زحمات آنان تشکر کرد و خواستار همکاری با این عزیزان در نجات و امداد به مردم شد.

captcha