کد خبر: 1402811
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
حجت‌الاسلام مؤذنی بیان کرد:

42 هزار ایثارگر متقاضی تمتع/ ارائه خدمات ویژه به جانبازان نخاعی در حج

گروه جهاد و حماسه: معاون امور فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه 42هزار نفر از ایثارگران متقاضی به سفر حج تمتع هستند، از ارائه خدمات ویژه به جانبازان نخاعی خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن مؤذنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درخصوص ارائه خدمات ویژه به جانبازان در سفر حج گفت: همه ساله جانبازان نخاعی در قالب دو کاروان ویژه از سوی بنیاد شهید به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند.

وی ادامه داد: بر همین اساس و با توجه به دغدغه‌هائی که جانبازان به ویژه جانبازان نخاعی داشتند، خدمات ویژه‌ای برای این عزیزان در طول سفر حج مدنظر قرار گرفته است. این خدمات برای دو کاروان 80 نفره جانبازان نخاعی که همه‌ساله به حج تمتع اعزام می‌شوند، به شکل ویژه‌ خواهد بود.

اعزام کاروان‌های ویژه جانبازان به حج تمتع

حجت‌الاسلام مؤذنی با تأکید بر اینکه متقاضیان برای اعزام به حج تمتع در جامعه ایثارگری کشور بسیار بالاست، عنوان کرد: 1800 سهمیه حج تمتع مختص جانبازانی است که می‌توانند با کاروان‌های عادی به عربستان سفر کنند. در این میان والدین شهدا با سن بالا و همچنین جانبازان درصد بالا، در اولویت قرار دارند.

وی یادآرو شد: این دو کاروان 80نفره، متشکل از جانباز، همسر و یک نفر به عنوان همراه که وظیفه حمل ویلچر را دارد، است. امسال سعی شد تا هتل‌های خوبی را در عربستان به‌ویژه در شهر مکه مکرمه که مدت اقامت  در آنجا بیشتر است، برای این جانبازان برگزیده شود.

ارائه خدمات ویژه به جانبازان نخاعی

حجت‌الاسلام مؤذنی اظهار کرد: امسال با همکاری رئیس سازمان حج و زیارت دستورات لازم برای رفع مشکلات سرویس‌های بهداشتی صادر شد. بحث چادرها در منا و عرفات، یکی دیگر از این مشکلات بود که سعی شد با ارائه راهکارهای اساسی، فضای مناسبی برای جانبازان در این سفر معنوی فراهم شود.

وی افزود: کسی که حج می‌رود باید سختی‌ها را تحمل کنند چراکه اساس این سفر تحمل مشقات است. اما جانبازان با یکسری مشکلات خاص مواجه هستند. بدین ترتیب اساس برنامه‌های بنیاد شهید بر این است که با ارائه خدماتی ویژه، اندکی از این مسائل حل کند.

معاون امور فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه وسیله نقلیه ویژه جانبازان نخاعی در مکه و مدینه داریم، عنوان کرد: اتوبوس‌های مجهز به بالابر برای ورود، وظیفه حمل و نقل جانبازان نخاعی را بر عهده دارند. این وسیله‌های نقلیه باعث شده است که دیگر جانبازان عزیز ما مشکلی در زمینه رفت و آمد در شهرهای مکه و مدینه نداشته باشند.

وی یادآور شد: امسال همکاری سازمان حج و زیارت با معاونت فرهنگی بنیاد شهید بسیار خوب بوده است. سعی بر این است که با استفاده از تمامی ظرفیت‌های بنیاد شهید و سازمان حج، خدمات ویژه‌ای به جانبازان به‌ویژه جانبازان نخاعی ارائه شود. امید است که امسال وضعیت جانبازان در سفرهای زیارتی بهتر از سال‌های پیش باشد.

حجت‌الاسلام مؤذنی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه در بحث عمره مفرده نیز سازمان حج دو کاروان ویژه برای جانبازان نخاعی اختصاص داده است، گفت: جانبازان در این سفر معنوی نیز از خدمات ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.

14 هزار سهمیه عمره برای بنیاد شهید

وی با اشاره به اینکه 14000 سهمیه عمره برای جانبازان و خانواده‌های آنان داریم، گفت: در زمینه سفر به عتبات نیز برنامه‌هایی در دستورداریم که اگر بتوانیم در نجف و کربلا مکانی برای این امر اختصاص دهیم، خدمات بهتری به جانبازان ارائه خواهیم داد.

معاون امور فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: تقاضا برای عمره و عتبات بسیار زیاد است ولی سهمیه بنیاد شهید کم است. 42هزار متقاضی برای حج تمتع داریم که تنها می‌توانیم 4هزار نفر را به این سفر معنوی اعزام کنیم.

اعزام به عتبات نداریم

وی با تأکید بر اینکه هیچ برنامه‌ای برای اعزام ایثارگران و خانواده‌های شهدا به عتبات نداریم، عنوان کرد: ایثارگران و خانواده‌های شهدائی که تصمیم به سفر به عتبات را دارند باید همانند سایر ایرانی‌ها ثبت نام کرده و به زیارت بروند. بنیاد شهید برنامه‌ای برای اعزام این خانواده‌ها به سفر عتبات را در دستور کار ندارد.

captcha