کد خبر: 1403144
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۸

توجه به معیشت و زندگی معلمان باید در اولویت قرار گیرد

گروه اجتماعی: معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان گفت: توجه به معیشت و زندگی معلمان باید در اولویت قرار گیرد و در استان‌های جنوبی و گرمسیری که شرایط زندگی نسبت به مناطق دیگر کمی سخت‌تر است، حقوق و مزایای معلمان به شکل ویژه‌تری باید مورد توجه باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ازهرمزگان، جوانشیر کدخداپور، معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار هرمزگان روز گذشته، 14 اردیبهشت در سی امین یادواره گرامیداشت مقام معلم و استاد شهید مطهری و آیین تجلیل از معلمان نمونه استان هرمزگان با بیان اینکه تأثیر کار معلم در طول تاریخ بر جا می‌ماند، عنوان کرد: ارزش کار معلم کمتر از خون شهید نیست و دارای ابعاد و تاثیرگذاری گسترده است و آثار آن در طول تاریخ ماندگار می‌ماند.

وی ادامه داد: معلمان دارای نقشی مهم و تأثیرگذار در زندگی تمامی اقشار جامعه هستند و باید تلاش کنیم تا انگیزه معلمان برای کار و تلاش در عرصه تعلیم و تربیت افزایش پیدا کند.

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار هرمزگان افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم تا معلمان در کنار آموزش، به فرهنگسازی نیز بپردازند که این امر با ایجاد انگیزه در معلمان محقق می‌شود.

کدخداپور با تأکید بر اینکه باید توقعات به‌حق معلمان را برآورده کرد، اظهار کرد: توجه به معیشت و زندگی معلمان باید در اولویت قرار گیرد و در استان‌های جنوبی و گرمسیری که شرایط زندگی نسبت به مناطق دیگر کمی سخت‌تر است، حقوق و مزایای معلمان به شکل ویژه‌تری باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه سخنان خود خواستار تحول بنیادین در نظام آموزشی شد و بیان کرد: با اجرای تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش، شیوه‌های آموزشی و انتقال مفاهیم به دانش‌آموزان باید به روزتر و بهتر شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان در پایان بیان کرد: ما نیز آماده هرگونه حمایت و کمک برای رفع مشکلات معلمان استان هرمزگان هستیم.

captcha