کد خبر: 1403463
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳

ضرورت توجه اساتید به تحکیم اخلاق و رشد هنجارهای دینی دانشجویان

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در دانشگاه پیا م‌نور مازندران، توجه جدی و عملی اساتید در تحکیم اخلاق و رشد هنجارهای دینی و بومی دانشجویان را ضرورتی انکارناپذیر دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، حجت‌الاسلام ولی‌الله مرادیان، مسئول نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در دانشگاه پیام‌ نور مازندران عصر روز گذشته، 14 اردیبهشت‌‌ در مراسم تجلیل از استادان نمونه و اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور طی سخنانی به تبیین ضرورت تهذیب اخلاق پرداخت و گفت: اگرچه اهداف آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، کارآفرینی و مشاوره‌های تخصصی برای دانشگاه پیام نور تعریف شده است اما در کنار این موارد به تهذیب اخلاق دانشجویان نیز باید توجه کرد.
وی افزود: استادان نیز چون شغل انبیا را دارند باید به مکارم اخلاقی التزام عملی داشته باشند.
‌مرادیان اظهار کرد: در اندیشه دینی ما، همواره تعلیم، تهذیب، دانایی و دینداری همزاد و همراه‌ هستند و آن‌کس که می‌خواهد از خرمن دانش خوشه برچیند، باید جامه‌ای از جنس پارسایی بر تن کند و آنکه می‌خواهد کام مشتاقان و مشتریان دانش را به آب علم و اندیشه سیراب سازد، باید دل و جان دانش‌اندوزان را به طهارت و تابناکی بیاراید.
وی افزود: تأکید مکرر قرآن بر دو رسالت بزرگ پیامبران تهذیب و تعلیم، الگوی روشنی فرا‌روی کسانی می‌نهد که گام در راه پیامبران می‌نهند و رسالت آموزش و راهبری را بر دوش می‌کشند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در دانشگاه پیام‌ نور مازندران اظهار کرد: استادان و مدرسان دانشگاه که رسالتی انبیایی یافته‌اند، باید مؤکد و مکرر بر دو عنصر تعلیم و تربیت متمرکز شوند که اگر از تهذیب و پرورش غفلت ورزند، هرگز پیامبرانه نخواهند زیست.
وی ادامه داد: پرداختن به جنبه پرورش دانشجویان لازم و ضروری است، و نباید از توجه به چنین أمر خطیر، غفلت کرد.
مرادیان با اشاره به برخی هجمه‌های فرهنگی، ادامه داد: دشمن با جنگ نرم و داشتن رسانه‌های مختلف و شبکه‌های ماهواره‌‎ای سعی در ایجاد شبهه و سست کردن بنیادهای دین و اخلاق را دارد.
وی افزود: این هجمه‌های فرهنگی جوان دانشجو را با کمین گاه‌های خطرزا و خطاساز مواجه کرده و چالش‌های جدیدی را فرا‌روی او قرار داده است. به همین دلیل توجه جدی و عملی اساتید در تحکیم اخلاق و رشد هنجارهای دینی و بومی دانشجویان ضرورتی انکارناپذیر دارد.
مسئول نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در دانشگاه پیام‌ نور مازندران تأکید کرد: استادان در جهت پاسخگویی به شبهات دانشجویان باید تلاش مضاعفی داشته باشند.

captcha