کد خبر: 1403630
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۹

نظام سالم اداری بدون توجه به نماز محقق نمی‌شود

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز هرمزگان با بیان اینکه نماز باید در متن تصمیم‌گیری‌های مسئولان باشد، گفت: نظام سالم اداری بدون توجه به نماز محقق نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) ازهرمزگان، حجت‌الاسلام محمدحسن فروزان نژاد، دبیر ستاد اقامه نماز هرمزگان دوشنبه،  پانزدهم اردیبهشت در نشست دبیران ستاد اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی هرمزگان گفت: نمازی که باید در متن امور و تصمیم گیری‌های مسئولان باشد در حاشیه قرار گرفته است و امروز بعد از گذشت 35 سال از انقلاب اسلامی در زمینه نماز که ستون دین اسلام است به اهداف خود نرسیده‌ایم.

وی ادامه داد: این درحالی است که بنا به گفته امام علی(ع) همه تصمیمی‌هایی که افراد در زندگی فردی و اجتماعی اتخاذ می‌کنند ناشی از دیدگاه آنها به نماز است.

دبیر ستاد اقامه نماز هرمزگان بیان کرد: اگر مسئولان به نماز توجه داشته باشند جامعه نیز به سمت معنویت سوق می‌یابد و در جامعه‌ای که معنویت وجود داشته باشد مشکل‌های اجتماعی ایجاد نمی شود.

وی ادامه داد: همانگونه که ریش‌سفیدان در هیئت امنای مساجد حضور دارند جوانان و زنان نیز باید در اداره این مکان‌های مقدس نقش داشته باشند. مدیران باید علاوه بر حضور خود در مساجد ، نماز جماعت و برپایی نماز اول وقت دیگران را نیز به اجرای این فریضه دعوت کنند.

حجت‌الاسلام فروزان‌نژاد بیان کرد: نظام سالم اداری بدون توجه به نماز محقق نمی‌شود و اگر خواهان چنین نظامی هستیم باید به نماز اول وقت و نماز جماعت اهمیت بیشتری دهیم.

وی یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی هرمزگان باید تا 20 اردیبهشت نسبت به ارائه مدارک و مستندهای خود در موضوع اقامه نماز اقدام کنند.

captcha