کد خبر: 1405011
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴

فرهنگ و اقتصاد دو مقوله مردمی و به‌هم پیوسته هستند

گروه اجتماعی: امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش گفت: فرهنگ و اقتصاد دو مقوله مردمی و به‌هم پیوسته هستند که مردم پایه‌های آن را در جامعه پی‌ریزی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، مولوی محمدعلی شهنوازی، امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش در خطبه‌های روز جمعه، 19 اردیبهشت این شهرستان ضمن دعوت نمازگزاران بر رعایت تقوای الهی، بیان کرد: ملاک رسیدن به قرب الهی، اطاعت از دستورات خداوند است و صرف ولایت ائمه بدون عمل به فرامین الهی سودی در بر نخواهد داشت.

منویات مقام معظم رهبری، نقشه راه است

وی در ادامه با اشاره به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با معلمان، اظهار کرد: بی‌تردید باید منویات مقام معظم را سرلوحه کار خود قرار داده و در تمام عرصه‌ها از آن بهره‌مند شویم. رهنمودهای مقام معظم رهبری، همیشه نقشه راهی برای مردم و متولیان است تا توسعه و پیشرفت کشور رقم بخورد.
امام جمعه اهل سنت خاش همچنین با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب، خاطرنشان کرد: دعا و عبادت و قرائت قرآن کریم در این ماه، که به ماه خدا ملقب است، ثواب بسیاری دارد و نمازگزاران از این مهم غافل نشوند.

اقتصاد و فرهنگ دو رکن جدایی‌ناپذیر هستند

وی یادآور شد: فرهنگ یک مقوله تحمیلی و تزریقی نیست که بتوان به مردم و جوانان تحمیل کرد بلکه باید با انگیزه و عشق همراه با آزادی و اختیار به آگاه‌سازی و ایجاد فرهنگ در میان خانواده‌ها پرداخت.
شهنوازی با اشاره به اینکه اقتصاد و فرهنگ دو رکن جدایی‌ناپذیر هستند، افزود: فرهنگ و اقتصاد دو مقوله مردمی و به‌هم پیوسته هستند که مردم پایه‌های آن را در جامعه پی‌ریزی می‌کنند.
امام جمعه اهل سنت خاش در پایان با بیان اینکه مباحث فرهنگی یک بحث اجتماعی و عمومی است، خاطرنشان کرد: تنها نهادهای آموزشی مانند آموزش و پرورش، وزارت علوم و صدا و سیما وظیفه اشاعه فرهنگ در جامعه را ندارند بلکه باید تمام اقشار مختلف مردم در راستای فرهنگ‌سازی در جامعه قدم بردارند.

captcha