کد خبر: 1405386
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲

برگزاری گردهمایی فعالان قرآنی در خانه قرآن بندرانزلی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم گردهمایی فعالان قرآنی شهرستان لنگرود، جمعه 19 اردیبهشت‌ماه در خانه قرآن بندرانزلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم گردهمایی فعالان قرآنی شهرستان لنگرود، جمعه 19 اردیبهشت‌ماه در خانه قرآن بندرانزلی برگزار شد و در این راستا جمعی از بانوان حسینیه مسجد فاطمه زهرا(س) لنگرود از نزدیک با فعالیت‌های مؤسسه خانه قرآن آشنا شدند.

در این مراسم، سیف‌الله مسرور، مدیرعامل مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی ضمن بیان خیرمقدم به حاضران، پاره‌ای از فعالیت‌های مؤسسه خانه قرآن را تشریح کرد.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن نورمحمدی، مسئول واحد پاسخ‌گویی به سؤالات شرعی مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی طی سخنانی گفت: فعالان دینی و قرآنی در جمع‌های قرآنی و مذهبی خود باید برای پاسخ‌گویی و مقابله با شبهات دینی برنامه‌ریزی کنند و بانوان باید با مفاهیم عمیق قرآن بیشتر آشنا شوند.

همچنین در این مراسم مطرح شد که برای استفاده بانوان حسینیه فاطمه زهرا(س) لنگرود از امکانات رفاهی و تفریحی اداره بندر شهرستان بندرانزلی، هماهنگی لازم با مسئولان آن اداره به عمل آید.

در پایان این مراسم بانوان ضمن تشکر از مسئولان و اعضای مؤسسه خانه قرآن کریم شهرستان بندرانزلی، عازم بازدید از کاخ موزه نیروی دریایی شدند.

captcha