کد خبر: 1405831
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸

همایش «جهان علیه خشونت و افراط‌گری» فردا برگزار می‌شود

گروه سیاسی: همایش «جهان علیه خشونت و افراط‌گری» فردا دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه در باشگاه دانشجویی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، این همایش از سوی کانون مطالعات بین‌المللی و فرهنگی دانشگاه تهران، مرکز مطالعات حقوق بشر، مرکز مطالعات عالی بین‌المللی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

در این کنفرانس موضوعاتی چون مبارزه با تروریسم، جهان عاری از سلاح‌های کشتار جمعی، گفت‌و‌گوی ادیان و تمدن‌ها، حقوق بشر و تنوع فرهنگی، نقش و جایگاه آموزش در مبارزه با خشونت و افراطی‌گری، مبارزه با افراطی‌گری مذهبی، نقش و جایگاه همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در مبارزه با خشونت و افراط‌گری و نقش و جایگاه جهانی شدن در مبارزه با خشونت و افراطی‌گری بررسی خواهد شد.

در همایش فردا اساتیدی همچون ابراهیم متقی، الهه کولایی، صادق زیباکلام، محمدعلی مهتدی و فکوری سخنرانی خواهند کرد.

همایش «جهان علیه خشونت و افراط‌گری» فردا دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه از ساعت 10 صبح در باشگاه دانشجویی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

captcha