کد خبر: 1406045
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
حجت‌الاسلام تاج‌آبادی بیان کرد:

نهادینه‌شدن اصل انتظار در فطرت انسان‌ها/ یاران مصلح، خود مصلح باشند

گروه اجتماعی: مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) در استان مرکزی گفت: با برسی ادیان الهی و غیرالهی به این نتیجه می‌رسیم که تمامی انسان‌ها انتظار آمدن منجی را دارند؛ چراکه اصل انتظار در فطرت آنها نهادینه شده است.

حجت‌الاسلام رضا تاج‌آبادی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) در استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: بهترین موضوع امیدبخش در فطرت انسان مبحث انتظار است؛ چنانچه در روایات متعدد هم نقل شده با فضیلت‌ترین اعمال انتظار کشیدن است.

وی بیان کرد: معنی فرج در لغت یعنی گشایش که برترین انتظار و فرج، انتظار امام عصر و فرج ایشان است و انسان همواره باید مابین خوف و رجاء یعنی میان ترس و امید انتظار فرج امام عصر(عج) را بکشد.

حجت‌الاسلام تاج‌آبادی، بیان کرد: مقوله انتظار توسط خداوند در نهاد انسان تعبیه شده است؛ به‌طوری که حتی در تاریک‌ترین حالات زندگانی نقطه امید را می‌بیند و خداوند در قرآن آیه 87 سوره مبارکه  «یوسف» ناامیدی مطلق را به کفار نسبت می‌دهد و می‌فرماید: «یَا بَنِیَّ اذْهَبُواْ فَتَحَسَّسُواْ مِن یُوسُفَ وَأَخِیهِ وَلاَ تَیْأَسُواْ مِن رَّوْحِ اللّهِ إِنَّهُ لاَ یَیْأَسُ مِن رَّوْحِ اللّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْکَافِرُون؛ اى پسران من بروید و از یوسف و برادرش جست‌وجو کنید و از رحمت‏ خدا نومید مباشید؛ زیرا جزء گروه کافران کسى از رحمت‏ خدا نومید نمی‌‏شود» و اینگونه بود که حضرت یعقوب بعد از گذشت 35 سال از پیدا کردن یوسف(ع) ناامید نشد.

تمامی انسان‌ها انتظار آمدن منجی را دارند

مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) در استان، ادامه داد: با برسی ادیان الهی و غیرالهی به این نتیجه می‌رسیم که  تمامی انسان‌ها انتظار آمدن منجی را دارند؛ چراکه اصل انتظار در فطرت آنها نهادینه شده است.

وی بیان کرد: انسان از بدو خلقت تاکنون همواره به‌دنبال پرستش بوده از جمله پرستش ماه و خورشید و ... و بعضاً در این مسیر دچار اشتباه و لغزش‌هایی هم شده؛ ولی نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که بشر از زمانی که پا به عرصه وجود گذاشت به دنبال پرستش موجود برتر بوده است و این امر نشان می‌دهد که اصل پرستش یک امر فطری در وجود اوست و همین فطرت طالب منجی هم خواهد بود.

حجت‌الاسلام تاج‌آبادی با بیان اینکه به‌دنبال بحث منجی به‌عنوان یک اصل فطری در وجود انسان بحث انتظار هم ناخودآگاه پیش می‌آید و نیازی به توجیه و دلیل ندارد، افزود: بزرگ‌ترین عاملی که باعث شده جمهوری اسلامی ایران برای تمامی مستکبران جهانی ایجاد خطر کند بحث انتظار و شهادت‌طلبی است که شهادت‌طلبی از مقوله انتظار نشئت می‌گیرد.

لزوم تقویت روحیه ظلم‌ستیزی منتظران منجی

مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) استان با تأکید بر لزوم تقویت روحیه ظلم ستیزی منتظران منجی موعود، بیان کرد: بزرگ‌ترین عامل تضعیف روحیه انتظار این است که انسان در برابر مستکران خوی بردگی پیدا کند که این در واقع بازی کردن با فطرت خویشتن است.

وی با بیان اینکه برای ایجاد ظرف پاک، طاهر و وسیع برای دریافت نور ایمان و رسیدن به قله‌های انسانیت نیازمند عروةالوثقی هستیم، گفت: زمانی خداوند متعال نور ایمان را در ظرف وجودی انسان قرار می‌دهد که در مسیر تقوای الهی قرار گرفته و عامل به دستورات الهی باشد و با این دو کار است که می‌توان به عروةالوثقی که مصداق بارز آن امامان معصوم(ع)هستند دست یافت.

حجت‌الاسلام تاج‌آبادی اعلام کرد: تقویت روحیه کفر و ظلم‌ستیزی، دریافت نور ایمان و چنگ انداختن به ریسمان‌های محکم الهی زمینه انتظار فرج و ظهور مهدی موعود(عج) را سهل‌تر خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به برخی صفات و ویژگی‌های یاران مصلح امام عصر(عج) بیان کرد: یاران مصلح در وهله اول باید خود مصلح باشند و کسی که منتظر منجی است باید همانند یک منتظر واقعی زندگی کند و کسی که می‌خواهد به این دستگیره الهی چنگ بزند باید تمام رفتار و سکناتش نشان‌دهنده منتظر بودن او باشد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) استان در پایان مطرح کرد: قیام حضرت مهدی موعود(عج) در راستای تکمیل نهضت‌های انبیای الهی است و وجود یارانی آگاه، مصلح و پا در رکاب حضرت ولی‌عصر(عج) برای اصلاح جهان بسیار حیاتی و نقش مهمی در تحقق این قیام بزرگ خواهد داشت.

captcha