کد خبر: 1406681
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

حضور 15 خوزستانی در مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت بهزیستی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت بهزیستی با حضور 15 نماینده از استان خوزستان در مشهد در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام عباس ساکی، مسئول فرهنگی اداره‌کل بهزیستی استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به برگزاری مرحله کشوری جشنواره قرآن بهزیستی کشور اظهار کرد: 15 نماینده استان خوزستان در دو بخش آقایان و بانوان در این جشنواره حضور دارند.

وی با بیان اینکه این مسابقات در رشته‌های اذان، ترتیل، حفظ و قرائت قرآن کریم برگزار می‌شود، گفت: معلولان و کارکنان بهزیستی استان خوزستان شرکت‌کنندگان در این جشنواره هستند.

ساکی گفت: آیین افتتاحیه مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت بهزیستی، 23 اردیبهشت‌ماه همزمان با میلاد امیرالمومنین(ع) در مشهد برگزار شد.

یادآور می‌شود، مسابقات جشنواره قرآن و عترت بهزیستی از 23 اردیبهشت‌ در دو سالن شقایق و زائر سرای ثامن‌الائمه(ع) شهید ستاری مشهد آغاز شده و تا جمعه 26 اردیبهشت‌ ادامه دارد، همچنین اختتامیه این مسابقات در تهران برگزار خواهد شد.

captcha