کد خبر: 1407327
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
بابایی اعلام کرد؛

برپایی بخش نوپای تحقیقات در نمایشگاه قرآن/ فرهنگ کتابت قرآن را احیاء می‌کنیم

گروه ادب: مدیر اجرایی و ارتباطات مرکز طبع و نشر قرآن با تأکید بر این‌که مطالعه و تحقیق چندانی درباره خوشنویسی قرآن صورت نگرفته است، از برپایی بخش تحقیقات در نمایشگاه قرآن خبر داد.

محمد بابایی، مدیر اجرایی و ارتباطات مرکز طبع و نشر قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه در راستای برپایی نمایشگاه قرآن و غرفه مرکز طبع و نشر قرآن در این رویداد، جلساتی را با مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته‌ایم، گفت: امیدواریم امسال نیز مانند سال‌های گذشته، بخش ‌دارالکتابه در نمایشگاه قرآن فعال شود.
وی با بیان این مطلب از اعلام آمادگی این مرکز برای حضور در نمایشگاه قرآن یاد کرد و افزود: با توجه به تغییر عوامل برگزارکننده نمایشگاه درصدد برآمدیم که آمادگی مرکز را اعلام کنیم و بر همین اساس مکاتبه انجام و طرح ارائه شد.

ارائه گزارش عملکرد مرکز طبع و نشر در نمایشگاه قرآن
بابایی با اشاره به جلسه‌ای که اردیبهشت‌ماه با مسئولان برگزارکننده نمایشگاه قرآن داشته‌اند، اظهار کرد: در این جلسه برنامه‌های مرکز را اعلام کردیم و تلاش می‌کنیم تا همچون سال‌های گذشته بتوانیم با کیفیت بهتر و برنامه‌های کامل‌تری در این عرصه حضور پیدا کنیم.
بابایی در راستای اجرای برنامه‌های این مرکز در نمایشگاه قرآن، از ارائه بخش جدیدی در کنار دیگر بخش‌های مرکز طبع و نشر خبر داد و گفت: سال‌های گذشته بخش‌هایی چون آموزش، نمایش و ... را برپا می‌کردیم که امسال در نظر داریم بخش تحقیقات را نیز به آن بیفزاییم.

افزودن بخش تحقیقات به دیگر بخش‌های مرکز طبع و نشر
مدیر اجرایی مرکز طبع و نشر با اشاره به فعالیت‌های تحقیقاتی که از یک سال گذشته در این مرکز آغاز شده است، افزود: مطالعات چندانی در حوزه خوشنویسی قرآن صورت نگرفته است و بر همین اساس امسال بنا داریم که مطالعات و مقالات مرتبط با این حوزه را در بخش تحقیقات ارائه کنیم.

برپایی بخش تحقیقات به صورت برجسته‌تر از دیگر بخش‌ها
بابایی با انجام این اقدام مشروط بر نهایی شدن مقالات یادآور شد: با اجرای این شرط، قطعاً بخش تحقیقات را به صورت پررنگ در نمایشگاه قرآن خواهیم داشت.
وی با بیان این مطلب اظهار کرد: مقالات بسیار خوبی تولید شده‌‌ و کارهای مطالعاتی مطلوبی نیز صورت گرفته است که تصمیم داریم این بخش را برجسته‌تر از دیگر بخش‌ها ارائه کنیم.
به گفته مدیر اجرایی مرکز طبع و نشر قرآن، ارائه گزارش عملکرد یکی از برنامه‌های مرکز طبع و نشر قرآن است. همچنین درصدد هستیم تا فرهنگ کتابت قرآن را در نمایشگاه دنبال کنیم.

فرهنگ کتابت قرآن احیاء می‌شود
بابایی عنوان کرد: در گذشته نه چندان دور، مردم به کتابت قرآن با چشم عبادت نگاه می‌کردند و بسیاری از افراد متدین، کتابت قرآن را جزء برنامه‌های زندگی خود داشتند و نسخه‌ای را کتابت کرده و در خانواده به ثبت می‌رساندند.

تأثیر کتابت بر حفظ قرآن
وی با بیان این مطلب یادآور شد: بر همین اساس تلاش می‌کنیم که این اقدام را به عنوان یک فعالیت هنری و فرهنگی، همچنین عبادی و معنوی، دوباره احیاء کنیم تا مردم به کتابت قرآن مبادرت ورزند و این اقدام قطعاً در آموزش و حفظ قرآن کریم نیز مؤثر خواهد بود.

captcha