کد خبر: 1408320
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸

20 محفل انس با قرآن در تهران و البرز برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: 20 محفل انس با قرآن کریم، هم‌زمان با سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در استان‌‌های تهران و البرز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از ستاد خبری سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، مسئول کمیته فنی این دوره از مسابقات با تشریح ویژه برنامه‌های برگزاری محافل انس با قرآن کریم خاطرنشان کرد: بیش از 20 محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی قرآن از کشورهای مصر، عراق و ایران، همزمان با سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در تهران و البرز برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام سیدمسعود میریان همچنین از اجرای برنامه‌های مدیحه‌سرایی با حضور گروه‌های هم‌خوانی از هفت استان، هم‌زمان با سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم خبر داد.
به گفته مسئول کمیته فنی مسابقات بین‌المللی قرآن، تلاوت قرآن توسط قاریان ممتاز بین‌المللی، اجرای برنامه ابتهال و اجرای اذان زنده توسط موذنین برجسته کشوری در سالن برگزاری مسابقات از ویژه‌برنامه‌های این کمیته در سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است.
یادآوری می‌شود که سی ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن از 5 تا 12 خرداد ماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود.

captcha