کد خبر: 1408619
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۲
جعفرپور خبر داد:

تعیین 23 محور در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن/ توجه به رویکرد علمی

گروه دانشگاه: مشاور اجرایی مدیر کل فرهنگی وزارت علوم با اشاره به اینکه برای برپایی بهتر بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن 23 محور تعیین شده است گفت: رویکرد این بخش در نمایشگاه بیست و دوم، علمی خواهد بود تا صرفاً به نمایش گذاشتن فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها.

رشید جعفرپور، مشاور اجرایی مدیر کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد اقدامات وزارت علوم برای برپایی هرچه بهتر بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن گفت: تاکنون سه جلسه در سطح معاونان دستگاه‌های دانشگاهی برگزار شده است که علاوه بر حضور اکثریت معاونان در این نشست‌ها، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشته است.
وی با اشاره به اینکه این جلسات تا قبل از برپایی نمایشگاه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: مباحث مختلفی در مورد بخش دانشگاهی بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در جلساتی که تاکنون برگزار شده است طرح شد و تاکنون محورهای اصلی برپایی بخش دانشگاهی مشخص شده است.

برگزاری بخش دانشگاهی براساس 23 محور
جعفرپور افزود: از مجموع این جلسات و تصمیمات اتخاذ شده در آنها نزدیک به 23 محور مشخص شده است که براساس آنها اقدام به برپایی بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن خواهیم کرد، این 23 محور در بین 11 واحد دانشگاهی که در نمایشگاه قرآن حضور خواهند داشت توزیع شده است تا هر کدام اجرای بخشی از این محورها را برعهده گیرند.
مشاور اجرایی مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در حوزه داخلی وزارت علوم نیز تاکنون چندین جلسه کارشناسی برای بررسی جزئیات و طرح کلی بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن برگزار شده است که خروجی‌های خاص خود را داشته است.

برپایی بخش دانشگاهی با رویکرد علمی
وی در مورد رویکرد بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن در بیست و دومین دوره نیز گفت: امسال تصمیم داریم که رویکرد علمی را در بخش دانشگاهی حاکم کنیم، تلاش داریم تا در همین راستا بحث‌های مربوط به سبک زندگی اسلامی، پژوهش‌های قرآنی، پایان‌نامه‌های دانشجویی و ... را در اولویت کاری خود قرار خواهیم داد.
جعفرپور یادآور شد: در ادوار گذشته نمایشگاه قرآن، در بخش دانشگاهی کارهای خوبی صورت گرفته است، اما امسال در نظر داریم نسبت به سال گذشته تغییراتی را اعمال کنیم، سال گذشته به هر کدام از دستگاه‌های دانشگاهی به صورت مجزا غرفه‌ای داده شده بود و هر دستگاهی در همان غرفه، فعالیت‌های خود را ارائه می‌کرد، اما امسال علاوه بر این کار تلاش داریم به هر دستگاه علاوه بر اجرای فعالیت‌های اجرایی خودشان محورهای مشخصی را ابلاغ کنیم تا مسئول اجرای آن محور در طول برگزاری نمایشگاه باشند.

مفید بودن برگزار شدن زودتر نمایشگاه
مشاور اجرایی مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه عنوان کرد: یکی از مزایای این دوره از نمایشگاه قرآن این است که پنج روز زودتر نسبت به سال‌های گذشته آغاز می‌شود و همین امر باعث خواهد شد تا  بازدیدکننده‌های نمایشگاه از سایر مناطق کشور غیر از تهران، امکان بیشتری برای حضور در نمایشگاه را داشته باشند.

برنامه‌هایی برای جذب بیشتر مخاطب
وی در مورد برنامه‌هایی که بخش دانشگاهی برای جذب بازدیدکننده بیشتر خواهد داشت گفت: تلاش داریم امسال حضور چهره‌های قرآنی، اساتید، پیشکسوتان و مراکز قرآنی و مذهبی را در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن پررنگ‌تر کنیم و علاوه بر آن برنامه‌هایی برای حضور کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های فعال مناطق مختلف کشور در قالب اردو جهت بازدید از نمایشگاه قرآن در نظر گرفته‌ایم.
جعفرپور در پایان به نشست‌های تخصصی نمایشگاه قرآن اشاره و تصریح کرد: یکی از بحث‌هایی که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد مربوط به نشست‌های تخصصی است که امسال در این بخش نیز برنامه‌های دقیق و کاربردی‌تری را در نظر خواهیم گرفت تا بازدیدکننده‌ها و مخاطبان این گونه نشست‌ها حضور پررنگ‌تری در آن داشته باشند.

captcha