کد خبر: 1409090
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰

برنامه‌های کمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت ارتحال امام راحل در خوزستان اعلام شد

گروه اجتماعی: مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان شعار محوری برنامه‌های امسال ستاد بزرگداشت ارتحال امام(ره)را «زندگی به سبک روح‌الله» عنوان کرد و گفت: این برنامه‌ها با توجه به نامگذاری سال با مدیریت فرهنگی افسران جنگ نرم یعنی دانشجویان و با رویکرد فرهنگی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید جعفری، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، با اعلام این خبر و با بیان اینکه اهداف مختلفی در این برنامه‌ها پی‌ریزی شده است، گفت: با توجه به شعار امسال که عزم ملی و مدیریت جهادی است این برنامه‌ها با مدیریت فرهنگی افسران جنگ نرم یعنی دانشجویان و با رویکرد فرهنگی برگزار خواهد شد.

جعفری شعار محوری برنامه‌های امسال را «زندگی به سبک روح‌الله» عنوان کرد و گفت: با توجه مطرح‌شدن بحث سبک زندگی از سوی مقام معظم رهبری و همچنین تأکید بر مقوله فرهنگ در نامگذاری امسال، امام(ره) در این زمینه‌ها الگوی خوبی هستند. این الگو در رفتار با خانواده، مدیریت، پرورش استعدادها و استکبارستیزی دیده می‌شود. امام(ره) به واسطه اعتقاد به خدا، مسایل مادی را مسایل اصلی نمی‌دانست.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان اینکه با این نگاه در زمان جنگ شهید دادیم اما اگر قرار بود با حساب و کتاب مادی وارد شویم شکست می‌خوردیم، این بعد معنوی را عامل پیروزی در دفاع مقدس دانست و افزود: در  بعد عرفانی نیز دیدگاه امام(ره) الگو است. در بعد اقتصاد مشاهده می‌شود که چگونه امام(ره) صرفه جویی را در زندگی خود اجرا می‌کرد؛ مصرف‌گرایی در زندگی امام(ره) جایی نداشت و در اقتصاد مقاومتی هم نگاه به درون، نهفته است.

جعفری ادامه‌ داد: در کمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت ارتحال امام(ره) که مسئولیت آن به جهاد دانشگاهی سپرده شده‌است، مانورهای زیادی وجود دارد. به‌طور مثال برگزاری همایش برای اساتید و سخنرانی اساتید صاحب‌نظر و دارای مطالعه در زمینه کتب امام(ره) از این جمله است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین رمزگشایی از اشعار امام(ره) که شامل دو بعد محتوایی و هنری است و اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است، از دیگر برنامه‌هایی است که باید موردتوجه قرار گیرد. برگزاری مسابقات فرهنگی برای خانواده اساتید نیز می‌تواند به‌ طور ویژه مدنظر قرار گیرد. افزون بر این مراسم مرکزی بزرگداشت 14 خرداد در حسینیه دانشگاه و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار می‌شود. این مراسم در دانشگاه‌های شهرستان‌ها نیز برگزار می‌شود.

جعفری گفت: وصیت‌نامه پربار امام(ره) زمینه‌های مختلفی برای بهره‌برداری دارد و باید از آن نهایت استفاده را کرد. برگزاری مسابقات وبلاگ‌نویسی، سخنرانی ائمه جماعت در خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و نمایشگاه کتاب از دیگر برنامه‌های ستاد در سالگرد ارتحال امام(ره) و قیام 15 خرداد است.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان تصریح کرد: همچنین بحث بصیرت‌افزایی همیشه یکی از فعالیت‌های مهم ستاد بوده‌ است زیرا افرادی می‌توانند از خط امام(ره) حراست کنند که بصیرت داشته باشند و خط ولایت را بشناسند.

captcha