کد خبر: 1409347
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۴
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه لرستان:

بی‌تفاوتی نسبت به ارزش‌های دینی، مهم‌ترین آسیب ماهواره است

گروه اندیشه: برنامه‌های ماهواره‌ای با ترویج فرهنگ ابتذال، به‌دنبال بی‌تفاوت کردن مردم نسبت به باورهای دینی هستند؛ لذا از این حیث ماهوار‌ها به نوعی ابزار شیطان در خانه‌های مردم تلقی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام علی‌رضا کرمی، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه ابوالفضل(ع) لرستان، امروز، 31 اردیبهشت در جمع سران و معتمدین طوایف استان لرستان که در بخش زاغه برگزار شد، بیان کرد: برنامه‌های ماهواره‌ای با ترویج فرهنگ ابتذال به‌دنبال بی‌تفاوت کردن مردم نسبت به باورهای دینی هستند و در واقع ماهواره‌ها امروز به عَلم شیطان در خانه‌های مردم تبدیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه معتمدین و سران طوایف می‌توانند در تقویت وحدت در استان تأثیرگذار باشند، افزود: ولایت‌پذیری از شاخص‌های عشایر به‌ویژه عشایر استان لرستان است.

یادآور می‌شود، هم‌زمان با این مراسم یکی از خیران عشایر 300 مترمربع، زمین را جهت احداث زائرسرای زائران مناطق عملیات جنوب در زاغه به سازمان بسیج عشایری لرستان اهدا کرد.

captcha