کد خبر: 1410327
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۵
8 خرداد؛

نخستین جشنواره علامه حلی فارس برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون پژوهش حوزه‌های علمیه فارس از برگزاری نخستین جشنواره علامه حلی این استان در تاریخ 8 خرداد جاری در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام جواد قاسمی، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه فارس امروز، 3 خرداد در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز از برگزاری نخستین جشنواره علامه حلی این استان خبر داد و گفت:‌ این جشنواره هشتم خرداد جاری با حضور مسئولان استانی و کشوری و با سخنرانی حجت‌الاسلام غروی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در باشگاه فرهنگیان شیراز برگزار خواهد شد.
وی با یادآوری اینکه جشنواره علامه حلی از سال 86 به صورت کشوری برگزار می‌شود، افزود: به دلیل حجم زیاد آثار ارسالی از استان فارس به جشنواره کشوری علامه حلی پیشنهاد شد که این جشنواره به‌صورت استانی برگزار و آثار منتخب به جشنواره کشوری ارسال شود که علاوه بر فارس در استان‌های اصفهان، کرمان و قم نیز جشنواره استانی برگزار می‌شود.
دبیر اولین جشنواره علامه حلی در استان فارس با اشاره به اینکه تعداد مدارس علمیه حوزه برادران 54 و خواهران 24 مدرسه می‌باشد، گفت: از حوزه برادران 942 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از ارزیابی اجمالی 249 اثر به مرحله ارزیابی تفصیلی راه یافت. همچنین از 542 اثر ارسالی از حوزه علمیه خواهران 180 اثر مورد ارزیابی مفصل قرار گرفت که در ارزیابی نهایی 10 اثر از حوزه علمیه خواهران و 10 اثر از حوزه علمیه برادران برتر شناخته شد و ضمن راه‌یابی این آثار به جشنواره کشوری در جشنواره استانی از آنان تقدیر می‌شود.
حجت‌الاسلام قاسمی افزود: همچنین از 6 تن از معاونین پژوهش مدارس حوزه علمیه خواهران و برادران که در جشنواره علامه حلی بیشترین فعالیت را داشته‌اند تقدیر می‌شود.
وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا آذرماه سال گذشته بود و با توجه به منویات مقام معظم رهبری ارائه مقاله در خصوص سبک زندگی به عنوان موضوع ویژه پیشنهاد شد، گفت: یک هزار و 600 موضوع برای آثار ارسالی درخصوص مسائل فقهی، اصولی، اخلاقی، علوم عقلی مانند فلسفه و منطق و ادبیات مانند صرف و نحو پیشنهاد شده بود که مقالات با موضوع علوم صرفی بالاترین امتیاز را کسب کرده است و در ارتباط با موضوعات فقهی، منطقی و اخلاقی بیشترین تحقیقات انجام شده است.
حجت‌الاسلام قاسمی با اشاره به انتشار آثار برگزیده جشنواره علامه حلی از تدوین کتاب مقالات ارائه شده طی دو سال گذشته خبر داد و افزود: به مدارس علمیه مجوز چاپ فصلنامه علمی- پژوهشی داده‌ایم و آثار ارائه شده به جشنواره که قابلیت بهره‌برداری دارند در آن‌ منتشر می‌شود.
معاون پژوهش حوزه علمیه فارس هدف از ورود حوزه به عرصه‌های پژوهشی را فرهنگ‌سازی در زمینه پژوهش عنوان و اظهار کرد: با ابلاغ آیین‌نامه «طرح تکالیف پژوهشی» بحث پژوهش را به صورت الزامی در حوزه دنبال کردیم که باعث شد سالانه بیش از 3 هزار عنوان پژوهشی از حوزه برادران ارائه شود.

captcha