کد خبر: 1410673
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۰

برگزاری دوره آموزشی حفظ موضوعی آیات قرآن در اهواز

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره آموزش حفظ آیات موضوعی قرآن کریم به همراه پیام‌ آیات ویژه خردسالان شهرستان اهواز در مؤسسه قرآنی حافظان وحی برگزار می‌شود.

شهین پولادی، مدیر مؤسسه قرآنی حافظان وحی اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، در خصوص دوره‌های آموزشی قرآن این موسسه که ویژه مقطع پیش دبستانی و در رده سنی 5 تا 8 سال برگزار می‌شود، گفت: برای این مقطع سنی آموزش حفظ جزء 30 در دستور کار خواهد بود. این دوره آموزشی در قالب طرح «نرگس» و «یاس» گنجانده شده و تعلیم بر اساس کتاب پنجره‌ای به آسمان است. آموزش این دوره را برعهده نیسی از مدرسان این موسسه خواهد بود.

وی گفت: در این دوره آموزشی که به همراه آموزش معانی و پیام‌های قابل درک خواهد بود، مبانی علوم اجتماعی، مبانی تربیتی و اخلاقی نیز به شرکت‌کنندگان ارائه خواهد شد.

مدیر مؤسسه قرآنی حافظان وحی شهرستان اهواز افزود: دوره تربیت مربی مهد قرآنی از دیگر برنامه‌های این مؤسسه است که به مدت سه هفته و به صورت فشرده برگزار می‌شود. در این دوره آموزشی مربیان آموزش‌های لازم در خصوص حفظ قرآن از طریق اشاره به کودکان را فرا خواهند گرفت.

به گفته پولادی هفته اول این دوره آموزشی به صورت تئوری خواهد بود و در 2 هفته بعد به صورت کارورزی انجام می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی حافظان وحی شهرستان اهواز افزود: کلاسهای تخصصی حفظ در مقطع پیش دبستانی از اسفندماه سال 92 در این موسسه شروع شده است. در این دوره کودکان اقدام به حفظ آیات موضوعی 6 جزء اول قرآن کریم می‌کنند. در مرحله بعد که ویژه دانش آموزان سال سوم ابتدایی خواهد بود اقدام به حفظ کل آیات موضوعی می‌کنند. در سال چهارم ابتدایی حفظ آیات ترتیبی را آموزش می‌بینند و شرکت‌کنندگان دوره آموزشی قادر خواهند بود در سال نهم مقطع متوسطه حافظ کل قرآن شوند.

وی گفت: دوره‌های آموزش حفظ آیات موضوعی این مؤسسه در مدرسه بهشت قرآن برگزار می‌شود که آموزش بر اساس کتاب طرح لاله خواهد بود و فروغی تدریس دوره را برعهده دارد. پیام‌های آیات قرآنی در این دوره تدریس می‌شود.

پولادی در ادامه به آغاز نام‌نویسی دوره‌های آموزشی تابستانه این مؤسسه اشاره کرد و گفت: متقاضیان همه روزه می‌توانند به مؤسسه قرآنی حافظان وحی شهرستان اهواز مراجعه کنند. ظرفیت برگزاری دوره‌های آموزشی در این مؤسسه 15 نفر خواهد بود. همچنین دوره آموزشی نقاشی در این مؤسسه تدوین شده است که مربی این دوره خانم گاراژچی خواهد بود و ویژه کودکان 3 تا 10 سال برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی حفظ در مؤسسه قرآنی حافظان وحی اهواز را با توجه منویات مقام معظم رهبری براساس تربیت و پرورش ده میلیون حافظ قرآنی عنوان کرد.

پولادی افزود: همچنین دوره‌های آموزشی تابستانه این مؤسسه در قالب روخوانی، روان خوانی، تجوید، مفاهیم، حفظ، ویژه بزرگسالان برگزار می‌شود. بیاتیانی و طباطبایی نیز از مربیان این دوره هستند. 

captcha