کد خبر: 1411147
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰
در سال 92 محقق شد؛

کسب رتبه دومی خوزستان در طرح ملی حفظ قرآن کشور

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول امور قرآنی اداره‌کل اوقاف خوزستان تصریح کرد: خوزستان از نظر تعداد شرکت‌کنندگان در طرح ملی حفظ قرآن کریم در سال گذشته پس از استان سیستان وبلوچستان رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

علی شریفی، مسئول امور قرآنی اداره‌ کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، در خصوص جزئیات به ثبت رسیده برای استان خوزستان در طرح ملی حفظ قرآن کریم در سال 92 گفت: 17 هزار و 422 نفر در طرح ملی حفظ قرآن استان خوزستان شرکت کرده بودند.

وی با بیان اینکه اعضای شرکت‌کننده در این طرح به سه گروه تقسیم شده بودند، گفت: گروه اول شامل سنین 7 تا 12 سال، گروه دوم سنین 13 تا 18 و گروه سوم این طرح که همان بزرگسالان بوده‌اند از سنین 19 سال به بالا بوده‌اند.

مسئول امور قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه خوزستان با بیان اینکه گروه اول این طرح که شامل نونهالان است تنها به حفظ جزء 30 قرآن کریم پرداختند، ادامه داد: گروه دوم علاوه بر حفظ جزء 30 ام قرآن کریم جز اول قرآن کریم را حفظ کردند.

شریفی در خصوص حفظ گروه سوم گفت: با توجه به سنین بالای اعضای گروه سوم حفظ تمام قرآن برای این افراد در نظر گرفته شده بود. حفظ کل قرآن کریم مدت زمان مخصوصی را به همرا دارد که باید طی شود و به طور یقین این موضوع در یکسال رخ نخواهد داد.

وی در خصوص شرکت‌کنندگان در حفظ موضوعی قرآن کریم در سال 92 گفت: بیش از 4 هزار و 510 آقا و بانو از سراسر خوزستان در سال 92 برای شرکت در طرح ملی حفظ قرآن در بخش موضوعی شرکت داشته‌اند. حفظ موضوعی قرآن کریم نیز برنامه‌ایی جدید در طرح ملی حفظ قرآن کریم بود.

مسئول امور قرآنی اداره‌ کل اوقاف و امور خیریه خوزستان تعداد آقایان شرکت‌کننده در این طرح در سال گذشته را 9 هزار و 115 نفر و بانوان را 8 هزار و 307 نفر اعلام کرد و گفت: با توجه به تعداد زیاد شرکت‌کنندگان در طرح ملی حفظ قرآن بیش از 415 مربی در طول مدت زمان برگزاری طرح ملی حفظ قرآن کریم در سال گذشته به آموزش شرکت‌کنندگان در این طرح پرداختند.

شریفی با بیان اینکه خوزستان از نظر تعداد شرکت‌کنندگان در طرح ملی حفظ قرآن کریم در سال 92 رتبه دوم را به خود اختصاص داد، گفت: تنها استان سیستان و بلوچستان بود که توانست با اختلاف بسیار پیشتاز باشد و رتبه اول تعداد شرکت‌کنندگان در طرح ملی حفظ را به خود اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه سهمیه خوزستان در طرح ملی حفظ در سال 93 بیش از 20 هزار نفر بوده است، گفت: تاکنون بیش از 430 نفر در شهرستان اهواز، ماهشهر و شوش برای شرکت در طرح ملی حفظ قرآن کریم ثبت‌نام کرده‌اند.

مسئول امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان در خصوص نحوه تقسیم‌بندی تعداد شرکت‌کنندگان هر شهرستان تصریح کرد: این تقسیم‌بندی بستگی به تعداد جمعیت ساکن در هر شهر دارد و هر شهرستان موظف است تعداد ابلاغ شده را برای شرکت در طرح ملی حفظ را جذب کند.

شریفی سهمیه کلانشهر اهواز در سال گذشته را سه‌هزار و 500 نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد با توجه به اینکه تعداد 6 شهر دیگر تحت پوشش اداره اوقاف اهواز بوده‌اند اعلام شده بود که سهمیه اهواز برای سال جاری 4 هزار اعلام شده است.

captcha