کد خبر: 1411928
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵

موضوع بهائی‌گری و وهابی‌گرایی در نشست حلقه‌های صالحین تشریح شد

خبرنگاران افتخاری/ فاطمه یاوری: نشست حلقه‌های صالحین شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با تشریح فلسفه بهائی‌گری و وهابی‌گرایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، غلامرضا وکلایی، استاد دانشگاه یزد در نشست حلقه‌های صالحین گفت: بهائیت و وهابیت توطئه‌های صهیونیست برای فروپاشی افکار اسلامی است که این تندروی‌ها خسارات زیادی بر پیکره اسلام وارد کرده است.

وی با دعوت به بصیرت و آگاهی از جریانات انحرافی عنوان کرد: استعمار با توطئه‌های خود، بهائیت و وهابیت را گسترش داد تا افکار اسلامی را از درون فرو بپاشد.

وکلایی فراماسونری، شیطان‌پرستی، تصوف و بهائیت و وهابیت را از جمله افکار انحرافی با هدایت اسرائیل و صهیونیست برشمرد و گفت: احترام به اهل بیت(ع) و شرکت در مجالس این بزرگواران، مطالعه و آگاهی‌بخشی به خانواده و دوستان، برای جلوگیری از به دام افتادن در این فرقه‌ها ضروری است.

وی افزود: دو وظیفه برعهده ما مسلمانان است که آگاه شویم و دیگران را از افکار انحرافی آگاه کنیم.

وکلایی در پایان اعجاز خبری پیامبر با دادن وعده آمدن امام زمان(عج)، توجه به مبحث خاتمیت پیامبر(ص) و نوظهور بودن این فرقه‌ها را دلیل مناسبی برای رد جریان انحرافی وهابیت و بهائیت برشمرد.

captcha