کد خبر: 1412493
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
عارف‌نیا خبر داد:

نمایش منتخبی از نفایس قرآنی سراسر کشور در نمایشگاه قرآن

گروه ادب: مدیر کمیته میراث فرهنگی نمایشگاه قرآن از ارائه منتخبی از نفایس و آثار قرآنی موزه‌های قرآن سراسر کشور و کاخ‌موزه‌ها در این بخش از نمایشگاه خبر داد.

در آستانه برپایی نمایشگاه قرآن، دست‌اندرکاران برپایی این رویداد معنوی ـ فرهنگی در تلاش هستند که با ایجاد بخش‌های مختلف، در مکانی نوین که امسال میزبان نمایشگاه قرآن خواهد بود، به جذابیت نمایشگاه قرآن بیفزایند.
یکی از این بخش‌ها، بخش میراث فرهنگی است که برنامه‌های مختلفی را در دست انجام دارد. تجلیل از فعالان قرآنی، راه‌اندازی کارگاه‌های خوشنویسی و هنرهای قرآنی، معرفی ابنیه ملی ویژه کشور که جلوه‌های قرآنی در آنها بارز است و بسیاری از دیگر برنامه‌ها، از جمله اقداماتی است که در این بخش انجام می‌شوند.
امین عارف‌نیا، مدیر کمیته میراث فرهنگی نمایشگاه قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره اینکه آثار نفیس قرآنی از کدام موزه‌ها در نمایشگاه قرآن به نمایش درمی‌آیند، گفت: هنوز این موضوع نهایی نشده است و مشغول رایزنی با حوزه معاونت میراث فرهنگی و موزه‌ها هستیم.
مدیر کمیته میراث فرهنگی نمایشگاه قرآن با بیان این مطلب افزود: در این راستا درصدد هستیم تا آثار نفیسی را از گنجینه‌های موزه‌های قرآن کریم همچون کاخ موزه‌ها و موزه‌های کشور که دارای نفایس قرآنی بسیاری هستند، برای نمایش به نمایشگاه قرآن بیاوریم.
وی با بیان اینکه در این رابطه حتی ارائه تعداد محدودی از نفایس قرآنی در نمایشگاه قرآن بر جلوه و غنای نمایشگاه می‌افزاید، درباره اینکه چه تعداد نسخ قرآنی در این رویداد معنوی ـ فرهنگی به نمایش درمی‌آیند، اظهار کرد: اکنون در ستاد نمایشگاه مشغول تهیه برآوردها هستیم تا مشخص شود که چه فضایی را به چه بخشی اختصاص دهیم. با مشخص شدن این فضا، درباره تعداد آثاری که می‌توان در این بخش از نمایشگاه قرآن ارائه کرد، به جمع‌بندی می‌رسیم.
عارف‌نیا درباره اینکه آیا آثار به نمایش درآمده فقط به موزه‌های تهران اختصاص دارد یا از سراسر کشور خواهند بود، گفت: امیدوار هستیم بتوانیم آثاری را از سراسر کشور در نمایشگاه قرآن عرضه کنیم. گنجینه‌های بی‌نظیری از قرآن کریم در موزه‌های تهران وجود دارد که در این رویداد می‌توان از آنها استفاده کرد. برای مثال در کاخ موزه گلستان، اسناد و آثار شاخص قرآنی بسیاری وجود دارد. همچنین نسخ بسیار معتبر و منحصر به فردی نیز در این موزه موجود است.
وی در پایان گفت: همچنین در مجموعه نیاوران نیز آثار برجسته‌ای از نفایس قرآنی داریم و در موزه ملی قرآن کریم نیز آثار شاخص و ارزنده‌ای وجود دارند که اگر بتوانیم منتخبی از این آثار را در معرض دید قرار دهیم، بخش میراث فرهنگی نمایشگاه قرآن، بخشی جذاب و ویژه خواهد شد.

captcha