کد خبر: 1412669
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۸

راه‌اندازی مهدهای قرآن‌ در سمنان ‌

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان سمنان گفت: تفاهم‌نامه مشترک فرماندهی سپاه قائم آل‌محمد(عج)و رئیس سازمان بهزیستی استان سمنان در راستای راه‌اندازی مهدهای قرآن‌ در پایگاه‌های بسیج و مساجد این استان در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمدحسن سلامی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان سمنان امروز، 10 خرداد‌ در دیدار با رئیس سازمان بهزیستی استان سمنان در سالن جلسات این سازمان در زمینه تشکیل و راه‌اندازی و تقویت و سازماندهی مهدهای قرآن مساجد بسیج اظهار کرد: بسیج جامعه زنان از سال 90 در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ده میلیون حافظ قرآن در کشور اقدام به راه‌اندازی مهدهای قرآن‌ در پایگاه‌های بسیج و مساجد کرده است.
وی ادامه داد: بسیج جامعه زنان به‌لحاظ ضرورت خانواده‌ها برای آشنایی فرزندان با قرآن و تقویت فعالیت‌های فرهنگی در پایگاه‌های بسیج با هدف انتقال موضوع‌های فرهنگی و مفاهیم قرآنی و دینی به کودکان اقدام به راه‌اندازی مهدهای قرآن‌ کرده است.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان سمنان با بیان اینکه مهدهای قرآن‌ علاوه بر انجام مسئولیت مراقبت و پرورش کودکان در ابعاد مختلف، به امر آموزش قرآن و مفاهیم دینی به کودکان را نیز برعهده دارد، افزود: مهدهای مساجد نیز با استفاده از امکانات و فضای فیزیکی مساجد برای ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی به کودکان منطقه و نمازگزاران تأسیس می‏‌شود.
وی از راه‌اندازی 15 مهد مساجد چهار تا پنج ساله در سمنان خبر داد و گفت: آموزش حفظ سوره‌های قرآن همراه با مفاهیم آن، حفظ احادیث و اشعار مربوطه، آموزش مفاهیم علمی و ریاضی، قصه، داستان‌های قرآنی و کلاس مصورسازی داستان‌ها جزو عمده محتوایی است که مربیان در مهدها به کودکان آموزش می‌دهند.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان سمنان ادامه داد: در کنار تمام این تمهیدات، طی تفاهم‌نامه‌ای با سازمان بهزیستی موضوع فعالیت‌های این مهدها را به‌شکل رسمی‌تر و قانونی‌تر آن بر اساس ضوابط بهزیستی و محتوای مدنظر سازمان بسیج پیگیر هستیم.
سلامی ابراز امیدواری کرد طی تعامل با سازمان بهزیستی بتوانیم موانع تشکیل مهدهای مساجد و پایگاه‌ها را برطرف کرده و فرهنگ اسلامی در مقاطع مختلف به ویژه در رده سنی سه تا پنج سال را بسط و گسترش دهیم
حجت‌الاسلام والمسلمین پهلوان، رئیس سازمان بهزیستی استان سمنان نیز اظهار کرد: راه‌اندازی مهد کودک در مساجد هدف ارتقای فرهنگ قرآنی در جامعه از اهداف ما نیز محسوب شده است که در این راستا اگر مهدهای مساجد بسیج استاندارهای تعریف شده در مهد را دارا باشند، ما تمام سعی خود را در برطرف کردن موانع جهت تشکیل و ادامه کار این مهدها داریم.

captcha