کد خبر: 1412795
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۱

معرفی برگزیدگان مرحله دوم طرح ملی حفظ قرآن در لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم قرعه‌کشی برگزیدگان مرحله دوم طرح ملی حفظ قرآن‌کریم استان لرستان، عصر شنبه، 10 خردادماه در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در این مراسم که با حضور مدیران اوقاف و امور خیریه استان و شرکت‌کنندگان طرح ملی حفظ قرآن در حسینیه حبیب‌بن‌مظاهر خرم‌آباد برگزار شد، از بین 2 هزار و 700 حافظ که در طرح ملی حفظ قرآن نمره 70 به بالا را کسب کردند، 81 نفر به قید قرعه برای دریافت جایزه انتخاب شدند.
بنا بر این گزارش، کبری احمدی برگزیده کمک هزینه عمره مفرده شد و فاطمه خوشگوار برگزیده کمک هزینه عتبات عالیات شد.
همچنین، مصطفی هادی‌پور، فاطمه امیری، احمد کولیوند و زهرا گودرزی برنده کمک هزینه مشهد مقدس شدند.
جایزه نقدی 100 هزار تومانی نیز به محمد ماهرو بختیاری، زینب رحمتی، صبا محبی، علی‌ رضایی و فاطمه سجادی‌نیا تعلق گرفت.
همچنین 10 نفر برای دریافت جایزه نقدی 50 هزار تومانی و 60 نفر نیز به قید قرعه برای دریافت هدیه نقدی 20 هزار تومانی انتخاب شدند.

captcha