کد خبر: 1413182
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹

بقعه امامزاده حاج بختیار در چوار توسعه می‌یابد

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف ایلام از اجرای طرح توسعه بقعه امامزاده حاج بختیار بخش چوار به مساحت 1200 متر مربع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، سیدسجاد حسینی‌مقدم، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ایلام در گفت‌وگویی با بیان اینکه طرح توسعه بقعه امامزاده حاج بختیار بخش چوار در حال اجراست، گفت: کار محوطه‌سازی بقعه این امامزاده به گستره 1200 متر مربع در دست اقدام است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان تیر امسال به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه برای اجرای این عملیات عمرانی اعتباری بالغ بر 400 میلیون ریال از محل نذورات، اعتبارات عمرانی و استانی در نظر گرفته شده است، افزود: عملیات برق‌رسانی این بقعه نیز در آینده نزدیک آغاز می‌شود که در حال حاضر این طرح به مناقصه گذاشته شده است. برای برق‌رسانی این بقعه به طول 420 متر اعتباری معادل 400 میلیون ریال هزینه می‌شود.

رئیس اداره اوقاف ایلام کاشی‌کاری گنبد به روش سنتی را یکی دیگر از اقدامات در دست اجرای این بقعه اعلام کرد و گفت: کاشی‌کاری گنبد این بقعه متبرکه تاکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا اواخر این ماه به پایان می‌رسد.

حسینی‌مقدم ایجاد پارکینگ، مرمت زائرسرا، احداث سرویس‌های بهداشتی و تکمیل عملیات محوطه‌سازی را از جمله فعالیت‌های مورد نیاز این بقعه متبرکه دانست و بیان کرد: در صورت تأمین اعتبار بر حسب اولویت، این طرح‌ها اجرا می‌شود.

بنا بر این گزارش، شجره‌نامه مکتوبی از امامزاده حاج بختیار در دست نیست ولی بر اساس برخی منابع از علمای علم انساب، این امامزاده از نوادگان امامزاده علی صالح مدفون در بخش صالح‌آباد شهرستان مهران است. علامه سیدجعفر الاعرجی در کتاب «مناهل الضرب فی انساب العرب والعجم» شجره ایشان را اینگونه بیان می‌کند: حاج بختیار بن سعدالدین بن علی بن مرتضی بن سعد بن ابراهیم بن محمد بن ابراهیم بن محمد بن حسین العسکری بن ابراهیم بن علی الصالح بن عبیدالله الاعرج بن حسین الاصغر بن الامام زین‌العابدین(ع).

یادآور می‌شود، بقعه متبرکه امامزاده حاج بختیار در روستای حاج بختیار در 27 کیلومتری شمال غربی شهر چوار از توابع شهرستان ایلام واقع شده است.

captcha