کد خبر: 1413426
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴

برنامه‌های مؤسسه نورمبین اردبیل ویژه ایام تابستان تشریح شد

خبرنگاران افتخاری/ طاهر نجفی: مدیر مؤسسه نورمبین اردبیل از برنامه‌ریزی جامع ویژه متعلمان این مؤسسه جهت ایام تابستان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جعفری، مدیر مؤسسه نورمبین اردبیل از اجرای طرح جامع کنترل علمی، تربیتی و تفریحی متعلمان مؤسسه نورمبین اردبیل در تابستان سال جاری خبر داد.

وی اظهار کرد: با توجه به علاقه و گرایش خانواده‌ها به تربیت صحیح فرزندانشان به‌صورت برنامه‌ریزی شده و منظم، هدف از اجرای این طرح را نیز رسیدن به خواسته و نیاز خانواده‌ها و جامعه دانست.

مدیر مؤسسه نورمبین اردبیل اظهار کرد: در این طرح والدین متعلمان در جلسات توجیهی این طرح حاضر شده و از نزدیک با شیوه‌ اجرای این طرح در مؤسسه و کنترل والدین در منزل قرار می‌گیرند.

جعفری یادآور شد: در این طرح تمام کارهای متعلمان مؤسسه در طول فصل تابستان با برنامه‌ مشخص و همراهی والدین و مربیان مؤسسه خواهد بود و تمام تلاش‌ها صورت گرفته تا متعلمان در شرایطی ایده‌آل و مناسب از اوقات فراغت خود نهایت استفاده را برده و رشد کنند.

captcha