کد خبر: 1413520
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸

بزرگ‌ترین وظیفه پاسداران حراست از ارزش‌های اسلامی است

گروه اندیشه: امام جمعه شهرستان زابل گفت: روز پاسدار، یعنی هر کس که ملقب به لقب پاسداری می‌شود، باید رنگ و بوی امام حسین(ع) را بگیرد و حراست از ارزش‌های اسلامی را بزرگ‌ترین وظیفه خود بداند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر کیخا، امام جمعه شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: امام حسین(ع) بزرگ‌ترین پاسدار مکتب اسلام است که با تمام وجود از حریم اسلام پاسداری کردند و اسلام را زنده نگه داشتند.
امام جمعه زابل در ادامه اظهار کرد: روز پاسدار، یعنی هر کس که ملقب به لقب پاسداری می‌شود، باید رنگ و بوی امام حسین(ع) را بگیرد و حراست از ارزش‌های اسلامی را بزرگ‌ترین وظیفه خود بداند.
وی بیان کرد: امام حسین(ع) عبد خدا بود و تمام هستی خود را در راه خدا فدا کرد، بنابراین هر کس ملقب به پاسدار است، باید تذهیب نفس کند و از آلودگی‌هایی که انسان را از مسیر اهل بیت(ع) دور می‌کند، فاصله بگیرد.
کیخا افزود: پاسدار نمونه، امام حسین‌(ع) و حضرت اباالفضل(ع) را الگو قرار می‌دهد و خود را به زینت‌های الهی و بندگی خدا آراسته می‌کند.
وی ابراز کرد: حضرت ابوالفضل(ع) به فضیلت‌های اسلامی آراسته بود و تحت ولایت معصوم تمام زندگی خود را در رضایت خدا قرار داد، و به همین جهت طیار شدند و خداوند بجای دو دست بریده، دو بال در بهشت عطا فرمود.
امام جمعه زابل در پایان تأکید کرد: تنها زمانی می‌توانیم مدعی الگو قراردادن ائمه(ع) باشیم که در مسیر ولایت قدم برداریم و پا را فراتر نگذاریم.

captcha