کد خبر: 1414150
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۳

اجرای نمایش «بهاری به وسعت خزان» در یادواره «طلوع خرداد»

گروه هنر: نمایش «بهاری به وسعت خزان» به نویسندگی و کارگردانی سامان خلیلیان در بخش تئاتر خیابانی دومین یادواره فرهنگی و هنری «طلوع خرداد» اجرا خواهد شد.

سامان خلیلیان، نویسنده و کارگردان تئاتر «بهاری به وسعت خزان» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: این نمایش تک‌پرسوناژ است و سرگذشت دختری بادکنک فروش را روایت می‌کند که هر کدام از بادکنک‌هایی را که قصد فروش آنها را دارد به مثابه شخصیت‌هایی هستند که در زندگی و ناملایماتش با آنها سر و کار داشته که البته به وقایع انقلاب اسلامی نیز مربوط می‌شود.
وی ادامه داد: تمام بادکنک‌ها یا می‌ترکند و یا از چوبدستی که به آن وصل هستند جدا می‌شود تا اینکه تنها دو بادکنک باقی می‌ماند که یکی سیاه نماد سیاه‌بختی دختر است و دیگری سفید که آرزوهای دختر را رقم می‌زند اما دیگر بادکنکی باقی نمانده که او را به آمال و آرزوهایش برساند.
خلیلیان گفت: این نمایش در بخش رقابتی تئاتر خیابانی دومین یادواره فرهنگی و هنری «طلوع خرداد» 16 و 18 خرداد در ورامین اجرا خواهد داشت.
یادآور می‌شود، دومین یادواره فرهنگی و هنری «طلوع خرداد» به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و دبیری برزین ضرغامی 15 تا 19 خرداد در ورامین، پیشوا، قرچک و تهران برگزار خواهد شد.

captcha