کد خبر: 1414256
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۹
قاری بحرینی در گفت‌وگو با ایکنا:

روش مکتب‌خانه‌ای صرفا برای آموزش قرآن به کودکان مناسب است

گروه بین‌الملل: «علی‌اکبر حسن» با بیان این‌که شیوه‌ مکتب‌خانه‌ای برای آموزش قرآن به کودکان مناسب است، گفت: با وجود روش‌های جدید همچون روش‌های تدریس دانشگاهی در تدریس تجوید، این روش(مکتب‌خانه‌ای) برای نوجوانان و جوانان مناسب نیست.

علی‌اکبر حسن، قاری برجسته بحرینی و از نمایندگان این کشور در سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ایران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با بیان این مطلب گفت: روش مکتب‌خانه‌ای برای آموزش قرآن به کودکان مناسب است، چرا که مهم‌ترین ویژگی این مکتب سخت‌گیری در آموزش است.
وی افزود: البته با وجود روش‌های جدید همچون روش‌های تدریس دانشگاهی در تدریس تجوید، روش «مکتب‌خانه‌ای» برای نوجوانان و جوانان مناسب نیست.
ایجاد هماهنگی میان مراکز قرآنی جهان با یک هیئت خاص
این قاری بحرینی در تبیین راه‌کارهای تقویت ارتباط میان فعالان قرآنی اظهار کرد: بدون شک مهم‌ترین راه برای تقویت ارتباط میان فعالان قرآنی در سراسر جهان، برپایی مسابقات و همایش‌های بین‌المللی قرآنی است؛ همچنین برای ایجاد هماهنگی میان مراکز قرآنی موجود در جهان باید یک هیئت خاص تشکیل شود.
عدم جامعیت؛ مهم‌ترین مشکل مسابقات قرآن در جهان
این قاری جوان با اشاره به برخی کاستی‌های موجود در مسابقات قرآن کشو‌ر‌های اسلامی، گفت: مهم‌ترین مسئله‌ای که در این مسابقات مشاهده کرده‌ام، نبود رشته‌های مختلف قرآنی است؛ ما نیازمند مسابقات جامعی هستیم که دربرگیرنده رشته‌های مختلف قرآنی باشد که به تمامی فعالان قرآنی، امکان شرکت را بدهد. به نظرم مسابقات بین‌المللی قرآن در ایران نسبت به سایر مسابقات جامع‌تر است؛ چرا که تعداد زیاد شرکت‌کنندگان از نقاط مختلف دنیا نشان‌دهنده جامعیت این مسابقات بود.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات بین‌‌المللی قرآن ایران و تلاوت‌های زیبای شرکت‌کنندگان عنوان کرد: بدون شک، شرکت‌کنندگان ایرانی، مالزی و مصری در ایران تلاوت‌های زیبایی داشتند، اما مسئله‌ای که مرا به حیرت وا داشت، قرائت‌هایی با سطح عالی از شرکت‌کنندگان کشورهای شمال آفریقا بود که واقعا بسیار خوب بود.
علی‌اکبر حسن در ادامه افزود: مسابقات ایران با توجه به تعداد بسیار زیاد کشورهای شرکت‌کننده در آن یکی از بزرگترین مسابقات دنیاست؛ علاوه بر آن، پوشش رسانه‌ای و حمایت رسمی از مسابقات، آن را بسیار با شکوه ساخته است.
وی در پایان در معرفی خود گفت: بنده فارغ‌التحصیل رشته فیزیک هستم که فراگیری قرائت تجوید قرآن را در سن 14 سالگی زیر نظر استاد بزرگوارم، بدون برنامه‌ریزی قبلی و با الطاف باری تعالی آغاز کردم و توانستم در مسابقات محلی بحرین، مسابقه‌ «الذکر الحکیم» و مسابقه «اقرأ» رتبه‌ نخست را کسب کنم. در ابتدای قرائت قرآن از مشاهیر قرائت مصر، استاد عبدالباسط و منشاوی، تقلید می‌کردم، اما در حال حاضر از سبک تلاوت «محمد شحات انور» تقلید می‌کنم.

علی اکبری
|
-
|
۱۳۹۳/۰۳/۱۷ - ۱۰:۰۱
0
0
همه جا این روش برای کودکان بوده اس مگه روش مکتب خانه ای برای بزرگان است؟!
captcha