کد خبر: 1414264
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲
آیت‌الله صفایی‌ بوشهری:

خداوند بهترین پاداش را به صالحان و جهادگران در راهش می‌دهد

خبرنگاران افتخاری/ حامد فکوری: نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: خداوند بهترین پاداش را به صالحان و جهادگران در راهش می‌دهد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر از جانب آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم تشکری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در شام‌گاه ولادت باسعادت قمر بنی‌هاشم، حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) و روز جانباز، با حضور در منازل تعدادی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس در بوشهر از رشادت، صبر و استقامت ایثارگران تجلیل کرد.



نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر در این دیدارها ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: خداوند کسانی که اهل ایمان بودند و عمل صالح انجام دادند که بهترین عمل صالح، جهاد در راه خداست را نادیده نمی‌انگارد و به احسن وجه پاسخ و پاداش می‌دهد.





صفایی بوشهری با بیان اینکه، جانبازان و ایثارگران، چشم و چراغ مردم هستند، افزود: مردم همواره قدردان زحمات، کوشش‌ها و تلاش‌های جانبازان و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس هستند.



امام‌جمعه بوشهر در پایان بیان کرد: کار جانبازان کمتر از شهادت نیست بلکه جانبازان عزیز به خاطر تحمل مشقات و سختی‌ها، هر روز به نحوی پاداش شهادت نصیبشان می‌شود و خداوند به خانواده‌های آن‌ها که همواره کنار آن‌ها هستند نیز اجر می‌دهد.





یادآور می‌شود، در آئین دیدار از محمدکاظم میرشکار و علیرضا صلصال، جانبازان بوشهری هشت سال دفاع مقدس از سوی نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر تجلیل شدند.

captcha