کد خبر: 1414585
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۲

ترجمه روسی «علوم قرآنی» اثر آیت‌الله معرفت در مسکو منتشر شد

شعب خارجی: ترجمه روسی کتاب «علوم قرآنی» اثر آیت‌الله معرفت به همت بنیاد مطالعات اسلامی با همکاری دانشگاه اسلامی مسکو چاپ و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه اروپا، بنیاد مطالعات اسلامی در راستای گسترش و نشر معارف قرآنی و تهیه متون درسی جهت مراکز آموزشی روسیه، اقدام به ترجمه و نشر این کتاب به زبان روسی کرد. انتشار این اثر یکی از پروژه‌های مشترک سازمان «سمت» و بنیاد است.

مرحوم آیت‌الله معرفت، یکی از دانشمندان برجسته در حوزه علوم قرآنی بود که آثار ارزشمندی از خود به جای گذاشته است. این مؤلف گرانقدر به سفارش سازمان «سمت» و با هدف تهیه متون درسی دانشگاهی اقدام به نگارش کتاب «علوم قرآنی» کرد و این اثر در سال 1379 توسط سازمان سمت به چاپ رسید و بارها نیز تجدید چاپ شد.

یادآور می‌شود،  بنیاد مطالعات اسلامی تا به حال حدود 120 اثر به زبان روسی در موضوعات مختلف علوم و معارف اسلامی منتشر کرده است که حدود 30 درصد از این آثار در موضوعات قرآنی است و تا به حال دو عنوان از این آثار در روسیه به عنوان اثر برتر سال در موضوع معنویت برگزیده شده است.

captcha