کد خبر: 1415103
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
حجت‌الاسلام برومی:

نهادهای مرتبط با مقوله فرهنگ در راستای تحقق پیام سال قدم بردارند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مدرسه علمیه امام حسین(ع) اهواز با تاکید بر اینکه هر موسسه، سازمان و نهادی که با فرهنگ مرتبط است باید در راستای تحقق پیام امسال قدم بردارد، تصریح کرد: به‌ویژه حوزه‌های علمیه باید جهت احیای فرهنگ اسلامی وارد صحنه شوند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن برومی، مدیر مدرسه علمیه امام حسین(ع) اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام خبر برگزاری مسابقات قرآن دراین حوزه علمیه، گفت: این مسابقات به همت این مدرسه علمیه ویژه پسران مقطع راهنمایی و دبیرستان شهرستان اهواز برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم در سالی که به نام فرهنگ مزین شده است، قدمی در راستای احیای فرهنگ قرآنی برداریم، افزود: دلیل برگزاری این مسابقات برای پسران دوره تحصیلی راهنمایی و دبیرستان نیز حساس بودن مقطع سنی نوجوانان است. مدرسه علمیه امام حسین(ع) اهواز نیز در این راستا در نظر دارد با برگزاری چنین برنامه‌هایی، رابطه‌ای مستمر میان جوانان قرآنی مساجد و حوزه علمیه ایجاد کند.

برومی با بیان اینکه در برنامه‌های فرهنگی به این قشر بسیار کم توجه شده است، برگزاری این مسابقات را تشویقی برای نوجوانان جهت حضور در برنامه‌های قرآنی عنوان کرد و افزود: هر موسسه و سازمان و نهادی که با فرهنگ مرتبط است باید در راستای تحقق پیام امسال قدم بردارد و به ویژه حوزه‌های علمیه باید در جهت احیای فرهنگ اسلامی وارد صحنه شوند.

مدیر مدرسه علمیه امام حسین(ع) اهواز اعلام کرد: مسابقات قرآن دانش‌آموزان در سه رشته قرائت(3 جزء آخر قرآن کریم) ترتیل و حفظ(جزء 30) ساغت 16 روز پنج‌شنبه 22 خرداد برگزار می‌شود. نام‌نویسی در این مسابقات همچنان ادامه دارد. علاقه‌مندان جهت شرکت در مسابقه می‌توانند به این مدرسه به نشانی منطقه گلستان، واقع در خیابان اردیبهشت روبروی بیمارستان گلستان مراجعه یا با شماره‌های 3334542، 334543 و 3742531 تماس حاصل کنند.

captcha