کد خبر: 1415127
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴

نام‌نویسی بیش از ۸۰ مبلغ در سامانه جامع اعزام مبلغ بهبهان

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی بهبهان از نام‌نویسی بیش از ۸۰ نفر در سامانه جامع اعزام مبلغ سجام در این شهرستان خبر داد.

بیژن ستایش، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی بهبهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با بیان این خبر گفت: برای نام‌نویسی در سامانه جامع اعزام مبلغ با عنوان «سجام» از ابتدای خرداد از ائمه جماعات، مبلغین، مبلغات و روحانیون دعوت کرد.

وی افزود: جهت نام‌نویسی در این سامانه فعالیت تبلیغی انجام شده است. ائمه جماعات، مبلغین، مبلغات و روحانیون با نام‌نویسی در این سامانه، ساماندهی الکترونیکی می‌شوند و به زودی در مناسبت‌های مختلف سال می‌توان در اعزام از آن‌ها استفاد کرد.

کارشناس اعزام مبلغ بهبهان از افرادی که تاکنون موفق به نام‌نویسی در این سامانه نشده‌اند درخواست کرد با مراجعه به اداره تبلیغات اسلامی نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند و در صورت بروز هر گونه ابهام می‌توانند از راهنمای موجود در سایت استفاده کنند و یا با شماره تلفن ۲۲۲۱۷۸۹-۰۶۷۱ این اداره تماس بگیرند.

ستایش خاطرنشان کرد: از ابتدای خرداد تاکنون بیش از 80 نفردر این سامانه نام‌نویسی کرده‌اند وعموم مبلغان و مبلغات، فضلا، ائمه جمعه و جماعات و روحانیون شاغل در ادارات و نهادهای دولتی اعم از سازمان تبلیغات اسلامی و یا سایر ارگان‌ها می‌توانند در این سامانه نام‌نویسی کنند.

captcha