کد خبر: 1415144
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱
حجت‌الاسلام اروجی:

وظیفه منتظران امام زمان(عج) دفاع از ارزش‌ها و فرهنگ اسلام ناب محمدی است

خبرنگاران افتخاری/ محمدامین آقائی: مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌ و‌ بختیاری در مراسم افتتاحیه همایش امام زمان‌شناسی بیان کرد: وظیفه منتظران امام زمان(عج) دفاع از ارزش‌ها و فرهنگ اسلام ناب محمدی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین اروجی، مدیرکل تبلیغات اسلامی و رئیس بنیاد مهدویت استان چهارمحال و بختیاری در افتتاحیه طرح امام زمان‌شناسی که در محل حسینیه کاروان بروجن برگزار شد، گفت: سعی کنیم اعمال شب نیمه شعبان امسال را پربارتر و محتوایی‌تر از سال‌های گذشته برگزار کنیم و از شرکت‌کنندگان خواست با درایت به مفاهیم مهدویت و مقوله انتظار اندیشه کنند تا بتوانند یک منتظر واقعی در عصر غیبت باشند.

اروجی در ادامه افزود: شیعه امام زمان(عج) در درجه اول باید این نکته را بداند که علت نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی این است که باید با تمام قوا در برابر تحریم‌های دشمنان ایستادگی کنیم و از ارزش‌ها و فرهنگ اسلام ناب محمدی دفاع کنیم.

وی بیان کرد: کشور ما از لحاظ فرهنگ غنی و از لحاظ ثروت کشور ثروتمندی است اما در عین حال باید دانست که کار در برابر جنگ نابرابر فرهنگی و در برابر تحریم‌ها بسیار سخت و دشوار است و نباید کتمان کرد که در مسیر دفاع تلفات نداشته‌ایم اما این نکته بسیار مهم است که ما در طول 35 سال با جان و دل در برابر هجمه‌های همه‌جانبه دشمن ایستادگی کرده‌ایم.

اروجی ضمن اشاره به مقوله رسانه‌ها گفت: کار در فضای مجازی و رادیو و تلوزیون بسیار هزینه‌بر است و دشمن به‌خوبی می‌داند دفاع مردم ایران کاری بس بزرگ و عظیم است و این مهم مگر با عنایت و لطف امام زمان(عج) و رهبری نائب بر حقش مقام معظم رهبری حاصل نشده است.

captcha