کد خبر: 1415313
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۲
حجت‌الاسلام حسن‌جهان خبر داد:

امکان مشارکت همگان در طرح «چاپ و توزیع رایگان 500 هزار جلد قرآن کریم»

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌ الکریم آذربایجان شرقی از امکان مشارکت همگان در طرح ملی «چاپ و توزیع رایگان ۵۰۰ هزار جلد قرآن کریم» در این استان و سراسر کشور خبر داد.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌جهان، مسئول دارالقرآن‌الکریم آذربایجان شرقی در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی اظهار کرد: حضور مردم متدین و فهیم ایران اسلامی در تمامی صحنه‌ها و به‌ویژه در نشر فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) و ترویج و گسترش فعالیت‌های قرآنی منشأ خیر و برکات فراوان بوده است.
وی افزود: سازمان دارالقرآن‌‌ در راستای انجام وظایف خود مبنی بر ساماندهی مشارکت‌های مردمی در فعالیت‌های قرآنی و توسعه کمی و کیفی آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآن کریم و زمینه‌سازی برای برپایی و رونق‌بخشی به کلاس‌های آموزش قرآن کریم و در سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» در‌نظر دارد با کمک مردم شریف و خیران محترم قرآنی نسبت به چاپ و توزیع پانصد هزار جلد قرآن کریم به‌صورت رایگان در مساجد، موسسات، مراکز و خانه‌های قرآنی با محوریت مناطق محروم اقدام کند.
حجت‌الاسلام حسن‌جهان گفت: دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز با همکاری ادارات و مؤسسات وابسته، با توزیع پوسترهای این طرح ملی اطلاع‌رسانی کرده و در‌صدد جذب کمک‌های مردمی برای این امر خداپسندانه است.
وی ادامه داد: سهمیه آذربایجان شرقی در این طرح 30 هزار جلد برآورد شده است که از مردم استان خواستاریم با همتی مضاعف به این عرصه وارد شده و در اجر معنوی این طرح سهیم شوند.
مسئول دارالقرآن‌ استان اظهار کرد: علاقه‎مندان می‌توانند حتی با اهدای قرآن‌هایی که در منزل موجود بوده و به‌دلیل کثرت قرآن، مورد قرائت قرار نمی‌گیرند، در این طرح معنوی شرکت کنند.

چاپ و توزیع قرآن یارانه‌ای و رایگان در آذربایجان شرقی از سال 91 صوررت نمی‌پذیرد

حجت‌الاسلام حسن‌جهان با بیان اینکه چاپ و نشر قرآن کریم از سال 92 کاهش شدید 50 درصدی در این زمینه را نشان می‌دهد، اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی و دارالقرآن‌ الکریم تا دو سال قبل همزمان با سراسر کشور اقدام به چاپ و توزیع قرآن یارانه‌ای و رایگان در مناطق مختلف استان، به‌خصوص مناطق محروم می‌کرد که متأسفانه این امر به‌مدت 2 سال است که قطع شده و صورت نمی‌پذیرد.
مسئول دارالقرآن‌ آذربایجان شرقی اظهار امیدواری کرد که با پیگیری مسئولان این حوزه، بودجه امسال محقق شده و این اقدام خداپسندانه با همت مسئولان و یاری مردم رونق بیش از پیش به خود بگیرد.

captcha