کد خبر: 1415400
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲

تجلیل از قرآن‌آموزان برتر مؤسسه نور ملکوت شهرستان سرخس

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم تجلیل از قرآن‌آموزان برتر مؤسسه قرآن و عترت نور ملکوت شهرستان سرخس روز گذشته یکشنبه، ۱۸ خرداد برگزار شد.

مهدی دلشاد، مدیر مسئول مؤسسه قرآن و عترت نور ملکوت شهرستان سرخس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این مراسم، گفت: مراسم تجلیل از قرآن‌آموزان برتر مؤسسه قرآن و عترت نور ملکوت شهرستان سرخس که در مسابقات قرآن و معارف اسلامی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی موفق به کسب رتبه برتر شدند، یکشنبه، 18 خرداد برگزار شد.

وی اظهار کرد: سی و دومین دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموزان استان خراسان رضوی، نیمه دوم اردیبهشت‌ماه برگزار شد و پس از برگزاری این مسابقه، 17 نفر از قرآن‌آموزان شهرستان سرخس موفق به کسب رتبه برتر شدند.

دلشاد عنوان کرد: سجاد رستمی، مرتضی پوریحیی و مهدی میش‌مست در رشته اذان و علیرضا مردانی، محمدمهدی سالارزئی و علیرضا علیزاده در رشته حفظ، ملیحه عرب، محمدابراهیم فرخنده، مسعود سلیمان‌زائی و سارا شفیعی در رشته احکام و فرهاد قاسمی در رشته انشاء نماز موفق به کسب رتبه‌های برتر این دوره از مسابقات شدند.

وی تصریح کرد: همچنین محمدحسین توانگر و فیروزه دولتی به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم در رشته نهج‌البلاغه را از آن خود کردند و فاطمه ترابی‌پوده، بنیامین شجاعی‌فر، مهدی محمدحسینی و محمد محمدحسینی به ترتیب موفق به کسب رتبه‌های دوم و سوم این مسابقات در رشته قرائت قرآن شدند.

captcha