کد خبر: 1415613
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
شمسایی خبر داد:

کنگره سبط‌النبی(ع) اوایل تیرماه برگزار می‌شود/ ارسال ۹۰ اثر به دبیرخانه

گروه ادب: مدیر کمیته فرهنگی نخستین کنگره بین‌المللی سبط‌النبی(ع)از برگزاری کنگره در روزهای اول و دوم تیرماه خبر داد و گفت: تاکنون ۹۰ شعر به دبیرخانه ارسال شده است.

حسین شمسایی، مدیر کمیته فرهنگی نخستین کنگره بین‌المللی سبط‌ النبی(ع)، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برگزاری مراسم آغازین این کنگره گفت: این مراسم اول تیرماه با حضور شاعران داخلی و جهان اسلام در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی به طور رسمی آغاز می‌شود و در روز دوم تیرماه نیز با معرفی آثار برتر به کار خود پایان می‌دهد.

وی افزود: در راستای برگزاری این کنگره پنج کمیته تخصصی تشکیل شده که کمیته فرهنگی بخش شعر و آثار منظوم را مورد توجه قرار می‌دهد و در این زمینه حدود 90 اثر ادبی به دبیرخانه ارسال شده است؛ هر چند داوری‌ها آغاز شده، اما دریافت آثار تا 25 خردادماه ادامه دارد.

شمسایی ادامه داد: آثار ارسالی، اشعاری در قالب‌های رباعی، غزل، ترکیب‌بند، قصیده و شعر نو با موضوع امام حسن(ع)، صلح، امامت، سبک زندگی و سیاست امام حسن(ع) و فرزندان گرامی ایشان را شامل می‌شوند و آثار برگزیده اعم از شعر، مقاله و ... در مجموعه‌ای با عنوان «امام حسن(ع) و فرزندان ایشان» به چاپ می‌رسند.

وی با اشاره به برنامه‌های مراسم افتتاحیه و اختتامیه گفت: در مراسم افتتاحیه و اختتامیه برگزاری کنگره سبط‌النبی(ع) دو تن از شاعران داخلی و خارجی شعرخوانی می‌کنند و در نخستین شب این مراسم نیز، شب شعری با شعرخوانی شاعران داخلی و خارجی از ساعت 19 برگزار و به نقد و بررسی اشعار پرداخته می‌شود.

مدیر کمیته فرهنگی نخستین کنگره بین‌المللی سبط‌ النبی(ع) با اشاره به اهداف برگزاری کنگره بیان کرد: با توجه به اینکه آثار منظوم و ادبی درباره آن امام همام کمتر به چشم می‌خورد؛ از این رو شناسایی و معرفی هرچه بهتر امام حسن مجتبی(ع) در ابعاد گوناگون از ضروریات است و باید به آن توجه جدی شود.

captcha