کد خبر: 1415870
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۴

زوایای شخصیتی علی اکبر(ع) به صورت کاربردی در اختیار جوانان قرار بگیرد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره تبلیغات ساری با بیان اینکه جوان امروز ما نیازمند داشتن الگوهای شاخص است، افزود: باید تمامی زوایای شخصیتی حضرت علی اکبر(ع) به صورت روزآمد و کاربردی در اختیار جوانان قرار بگیرد.

حجت‌الاسلام حسین زارع، معاون فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی ساری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)  از مازندران با تبریک روز ولادتت حضرت علی اکبر(ع) گفت: جوانان در الگو پذیری از علی اکبر(ع) ولایتمداری ، اخلاق و جوانمردی را از ایشان بیاموزند.

وی افزود: ایشان تربیت یافته مکتب وحی است و همواره خود را حامی و مدافع ولایت می‌داند و همین نکته مهمترین درس است که جوانان ما هرگز از دامن ولایت اهل بیت(ع) خود را جدا نکنند.

زارع با بیان اینکه جوانی بهترین دوران زندگی انسان است، تصریح کرد: دین مبین اسلام نیز تأکید زیادی بر خودسازی جوانان دارد چرا که در سایه این خودسازی است که یک جوان می‌تواند خیر دنیا و آخرت را به دست آورده و به سعادت ابدی دست پیدا کند.

وی با بیان اینکه جوان امروز ما نیازمند داشتن الگوهای شاخص است، افزود: باید تمامی زوایای شخصیتی حضرت علی اکبر(ع) به صورت روزآمد و کاربردی در اختیار جوانان قرار بگیرد.

معاون فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی ساری  بیان کرد: جوانی دورانی است  که در آن تحرک و پویایی و خروج استعدادهای نهفته از ویژگی آن است و اگر جوانان جامعه از داشتن الگوی واقعی و عملی بی‌بهره باشند بی‌گمان در مسیر هجمه‌های دشمن قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی حضرت علی اکبر(ع) افزود: ایشان هرگز عیب ‏جویی نمی ‏کرد و از مداحی نابجا و شنیدن چاپلوسی افراد دوری می‏ کرد. تمامی انسان‌ها را بندگان خدا می ‏دانست و از تحقیر آنان خودداری می ‏ورزید. در طول عمر خویش به کسی دشنام نداد و ناسزا نگفت.

زارع خاطرنشان کرد:  حضرت علی اکبر(ع)به هنگام‏ جوانی در میان جمع و با دوستان خود، گشاده رو و شادمان ولی در تنهایی اهل تفکر و همراه با حزن بود. علاقه فراوانی به‏ خلوت با خدای خود و پرداختن به راز و نیاز و گفتگو باخالق هستی‏ داشت و در زندگی آسان‏گیر، ملایم و خوش‏خو بود.

captcha