کد خبر: 1416529
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱

فرهنگ انتظار، امید را در انسان زنده نگه می‌دارد

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت زاهدان با بیان اینکه امام‌شناسی و فرهنگ انتظار، امید را در انسان زنده نگه می‌دارد، گفت: انسان می‌تواند از بسیاری خطرها به پشتوانه امید عبور کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام احمد راهداری، امام جمعه موقت شهرستان زاهدان در همایش «مهدویت و همبستگی اسلامی» که دیروز سه‌شنبه، 20 خرداد در زاهدان برگزار شد، گفت: شناخت امام زمان(عج)، از مهم‌ترین وظایف هر مسلمانی است و حتی طبق آموزه‌های دینی، امام‌شناسی مقدمه‌ای بر خداشناسی است.

وی افزود: پیامبر(ص) فرمودند:« مَنْ مَاتَ وَ لَمْ یَعْرِفْ إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلِیَّة»، اگر کسی بمیرد در حالی که امام زمان خویش را نشناسد، به مرگ جاهلیت مرده است، باید دانست که دین بدون بصیرت فایده‌ای برای انسان ندارد و بصیرت مسلمان به میزان شناخت او از امام زمان و ولی فقیه اوست.

معاون آموزش و پژوهش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان، بیان کرد: امام‌شناسی و فرهنگ انتظار، امید را در انسان زنده نگه می‌دارد و انسان می‌تواند از بسیاری خطرها به زیبایی و با پشتوانه امید عبور کند.

وی به نقش سیاسی فرهنگ مهدویت اشاره کرد و گفت: 1500 مکتب در دنیا وجود دارد و همه آن‌ها ادعای حقیقت دارند، ولی نتوانسته‌اند به نیازهای انسان پاسخ دهند و هیچ مکتبی همچون مکتب اسلام و فرهنگ مهدویت نتوانسته است ترس و رعب را در دل استکبارگران بیندازد.

راهداری به حدیث پیامبر(ص) اشاره کرد که امام زمان همچون خورشید پشت ابر است و اظهار کرد: خورشید گرچه پشت ابر است و دیده نمی‌شود اما هیچکس نمی‌تواند آن را انکار کند، خورشید (امام زمان) قطب عالم امکان است و تمام دنیا به دور آن می‌چرخد و از وجود آن بهره می‌برد و به آن نیاز دارد و زندگی انسان زمانی در بهترین حالت خود قرار دارد که در سایه ولایت اولیای الهی و مهدویت و معنویت قرار گیرد.

captcha