کد خبر: 1416550
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰
به‌مناسبت نیمه شعبان؛

575 مبلغ مهدوی به خوزستان اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: همزمان با گرامیداشت نیمه شعبان، علاوه بر مبلغان بومی، 575 مبلغ غیر بومی به خوزستان اعزام می‌شوند.

صادق ‌عوض‌زاده، سرپرست معاونت فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: هزار برنامه ویژه برگزاری مراسم بزرگداشت نیمه شعبان در اقصی نقاط استان خوزستان برگزار می‌شود که از این تعداد 100 برنامه ویژه شهرستان اهواز خواهد بود.

وی با اشاره حضور مبلغانی از خارج استان به‌مناسبت نیمه شعبان در شهرهای مختلف خوزستان عنوان کرد: 575 مبلغ بانو و آقا از استان‌های تهران و قم امر تبلیغ را در این ایام در استان خوزستان برعهده خواهند داشت. محور تبلیغی این مبلغان درباره تبیین فلسفه غیبت، مهم‌ترین مسائل مربوط به انتظار و مقوله ظهور خواهد بود. حدود دو برابر این تعداد، مبلغان بومی استان هستند که به‌منظور پوشش تبلیغی به اقصی نقاط استان به‌ویژه نقاط محروم اعزام می‌شوند.

سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: برگزاری تعداد 3 محفل انس با قرآن در شوشتر، دزفول و اهواز، برپایی نمایشگاه کتاب و مشارکت در برنامه‌های هنری با دیگر دستگاه‌ها و برپایی حدود 1500 ایستگاه صلواتی توسط هیئات مذهبی، مساجد و تکایا در نقاط مختلف استان، از دیگر برنامه‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی به‌مناسبت ایام نیمه شعبان است.

captcha