کد خبر: 1416675
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶

تجلیل از برگزیدگان مسابقه «مسیر حقیقت» در استان مرکزی

گروه هنر: برگزیدگان مسابقه مسیر حقیقت که به‌مناسبت سیزدهم رجب میلاد امام علی(ع) برگزار شده بود مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

حجت‌الاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: مسابقه مسیر حقیقت از خطبه همام نهج‌البلاغه امام علی(ع) از اول ماه رجب تا سیزدهم رجب مصادف با میلاد نخستین امام شیعیان حضرت علی(ع) بین اعضای کانون‌های مساجد استان برگزار شد.

وی افزود: در این مسابقه بیش از یک‌هزار و 300 نفر شرکت کردند که 700 نفر از آنان پاسخ صحیح را ارسال کرده بودند و به‌مناسبت نیمه شعبان جوایز 13 نفر برگزیده به آنان اهدا می‌شود.

ذوالفقاری ادامه داد: این مسابقه از سوی دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی برگزار شد.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) در خطبه همام صفات مؤمن را برمی‌شمارد، یادآور شد: این خطبه، آن جان پاک را به حقیقت ظرفیت وجودش مطلع می‌کند. پس همام خود را ناقص و مقصر می‌بیند. از هیبت الهی و پریشانی جوابگویی از عملش در پیشگاه حق چنان درهم می‌شکند که دیگر قادر به ادامه حیات نیست و جان به جانان تسلیم می‌کند.
 

captcha