کد خبر: 1416859
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۵
ضرغامی در جلسه ستاد اجرایی نمایشگاه قرآن:

قسط اول قراردادهای نمایشگاه قرآن اوایل هفته آینده پرداخت می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: قائم مقام نمایشگاه قرآن عصر امروز در جلسه ستاد اجرایی این نمایشگاه گفت: قسط اول قراردادهای نمایشگاه قرآن ابتدای هفته آینده پرداخت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه ستاد اجرایی نمایشگاه قرآن عصر امروز، 21 خرداد‌ماه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور برزین ضرغامی، قائم مقام نمایشگاه بین‌المللی قرآن و مسئولان کمیته‌ها و بخش‌های مختلف نمایشگاه به منظور نهایی شدن هماهنگی‌ها و نیز بیان آخرین مشکلاتی که مسئولان بخش‌ها و کمیته‌ها با آن مواجه هستند، برگزار شد.

قسط اول قراردادها شنبه یا یکشنبه پرداخت می‌شود
برزین ضرغامی، قائم مقام نمایشگاه بین‌المللی قرآن در بخش ابتدایی این جلسه گفت: بر اساس توافقات به وجود آمده قسط اول مربوط به قراردادها روز شنبه  یا یکشنبه هفته آینده پرداخت خواهد شد تا مشکلی در بخش اجرایی شدن فعالیت‌ها پیش نیاید.
ضرغامی در ادامه ضمن توصیه به اعضای حاضر در جلسه برای نهایت همکاری جهت انتقال اطلاعات به تیم خبری، گفت: باید تلاش کنیم تا سایت نمایشگاه قرآن درگاه خوبی برای ایجاد یک ارتباط خوب با مخاطبان  باشد .
افراش، نماینده کمیته محافل و مراسم نمایشگاه قرآن نیز در بخش دیگری از این جلسه به تداخل برنامه محافل قرآنی که در نمایشگاه برپا می‌شود با برنامه شب‌های شیدایی که هر سال توسط شهرداری در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می‌شود اشاره کرد و گفت: باید  تکلیف این بحث مشخص شود چرا که سنخیت چندانی بین برنامه شب‌های شیدایی و محافل قرآنی که باید اجرا شود، وجود ندارد.
برزین ضرغامی در پاسخ به این موضوع اظهار کرد: تلاش داریم تا بخش شب‌های شیدایی را به عنوان بخشی از نمایشگاه قرآن در بیاوریم و آن را وارد فضای قرآنی کنیم تا با یک رویکرد قرآنی اجرا شود. علاوه بر آن برای اینکه تداخلی در برنامه محافل قرآنی نمایشگاه نداشته باشد سعی خواهیم کرد تا ساعت آن را مقداری به عقب ببریم. فضای برگزاری نمایشگاه قرآن برای برگزاری محافل قرآنی بسیار مناسب است.

برگزاری افتتاحیه و اختتامیه در بخش دانشگاهی
جعفری، نماینده بخش دانشگاهی نیز در ادامه به بیان برخی مشکلات و معضلاتی که این بخش با آن مواجه است پرداخت و اظهار کرد: بخش دانشگاهی قصد دارد مراسم افتتاحیه و اختتامیه بخش خود را به صورت مجزا نیز داشته باشد که امیدوارم فضای کافی برای اجرای این دو برنامه برای ما فراهم شود و علاوه بر آن اگر یک رابط اجرایی مشخص شود و ارتباطات را با مسئولان بخش‌ها برقرار کند تا از کیفیت کارها بیشتر مطلع شویم بسیار مفیدتر خواهد بود.
قائم مقام نمایشگاه بین‌المللی قرآن در پاسخ صحبت‌های نماینده بخش دانشگاهی یادآور شد: یک رابط برای برقرای ارتباطات بیشتر بخش‌ها در نظر گرفته شده است. ابعاد غرفه‌ها به صورت ضمنی مشخص شده است اما هنوز متراژ دقیق مشخص نیست، باید به این نکته نیز اشاره کرد که فضاهای مورد استفاده در باغ موزه بسیار کاربردی‌تر از مصلی تهران است.
در بخش دیگری از این جلسه مسائلی در مورد خدمات رفاهی اعم از حمل و نقل، تغذیه و ... برای عوامل اجرایی بخش‌های مختلف و همچنین بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن توسط برخی از مسئولان کمیته‌ها مطرح شده است که ظرغامی نیز پاسخ های لازم را ارائه داد.

تأکید بر ابعاد کیفی نمایشگاه
ضرغامی با اشاره به اینکه کلیه نشست‌های علمی نمایشگاه قرآن در حیطه مدیریتی کمیته علمی نمایشگاه قرآن است، افزود: باید از نگاه آماری دوری کنیم و هیچ تکلیفی در مورد اینکه آمار را بالا ببریم  وجود ندارد و مطمئناً هر جا بیشتر به محتوا پرداخته شود، اثرگذارتر خواهد بود.
مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه نگاه همه به کمیته‌هایی که مسئولیت آن را به عهده دارید حداکثری بوده است، اظهار کرد: باید محدودیت‌های فضا و منابع را بشناسیم و ضمن اینکه باید توجه کنیم که برخی از فعالیت‌ها دارای هم‌پوشانی بوده‌اند، اگر برخی از مسئولان کمیته‌ها فکر می‌کنند با کم کردن یک فعالیت بر کیفیت نمایشگاه تأثیر خواهد گذاشت  در جلسه‌ای که روز شنبه برگزار خواهد شد مطرح نماید.

تهیه فیلم مستند از نمایشگاه قرآن
در ادامه این جلسه دزفولی، مسئول کمیته سینمایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن با اشاره به اینکه این کمیته مستندی را از فعالیت‌های نمایشگاه قرآن تولید خواهد کرد: گفت: ما سه اکیپ فیلمبرداری را برای تصویربرداری این مستند پای کار خواهیم آورد و سعی خواهیم کرد تا قبل از آغاز و حتی در زمان برگزاری نمایشگاه قرآن مصاحبه‌هایی را با مسئولان کمیته‌های مختلف داشته باشیم.
وی افزود: در زمان برگزاری نمایشگاه قرآن این نیاز وجود دارد که اتفاقات مهم هر بخش را از قبل به ما اطلاع‌رسانی کنند تا بتوانیم در مستند نهایی از آن استفاده کنیم.

لزوم همکاری همه کمیته‌ها با کمیته اطلاع‌رسانی
حمیدصابر فرزام، مسئول کمیته اطلاع‌رسانی نمایشگاه قرآن نیز در سخنانی ضمن اشاره به اینکه در جلسات قبل مواردی مطرح شد که به نتیجه‌لازم هنوز نرسیده است، بیان کرد: قرار شد نشست خبری نمایشگاه قرآن با حضور رئیس نمایشگاه قرآن برگزار شود و پس از آن نیز هر بخش نشست خبری خود را برگزار نماید .
وی تصریح کرد: در ایام نمایشگاه مسئولان کمیته‌ها و بخش‌های مختلف برای اطلاع‌رسانی بهتر فعالیت‌ها و مراسم‌های رونمایی و .. اطلاعات لازم را از قبل در اختیار ما قرار دهند. برای تهیه نشریه نیز نیاز به محتوا وجود دارد که از مسئولان کمیته‌ها خواهشمندیم نهایت همکاری را با هیات تحریریه داشته باشند.
مسئول کمیته روابط عمومی و اطلاع‌رسانی نمایشگاه بین‌المللی قرآن در ادامه به مسائل رفاهی و خدماتی نیز اشاره کرد و گفت: در بخش حمل و نقل یک نگرانی وجود دارد که از ساعت 24 به بعد حمل و نقل به چه صورت خواهد بود و آیا مترو و حمل و نقل عمومی در اختیار قرار افراد خواهد گرفت یا نه؟ البته با توجه به اینکه بخش فروشگاهی قبل از بخش نمایشگاهی وجود دارد این نگرانی وجود دارد که مردم بیشتر مشغول بخش فروشگاهی شوند.
قائم مقام نمایشگاه بین‌المللی قرآن در این بخش از جلسه ستاد اجرایی نمایشگاه قرآن ضمن مهم ارزیابی کردن بحث اطلاع‌رسانی، گفت: باید مقداری بیشتر به نحوه اطلاع‌رسانی توجه شود و هماهنگی‌ها در این بخش بیشتر شود و مسئولان نیز اطلاعات را از هم اینک در اختیار کمیته اطلاع‌رسانی قرار دهند. البته سعی خواهیم کرد تا مترو، اتوبوس و تاکسی برای ایاب و ذهاب مهیا باشد.

آغاز فعالیت‌های اجرایی در باغ موزه دفاع مقدس
صفری، معاون اجرایی نمایشگاه قرآن در مورد فعالیت‌های اجرا شده در باغ موزه دفاع مقدس، گفت: کارهای اجرایی از روز گذشته آغاز شده است که در این مرحله بخش اصلی نصب سازه‌ها است و با توجه به جانمایی‌های اولیه امروز جلسه خوبی برگزارشد و تقسیم کارها به خوبی صورت گرفت و نگرانی‌ها نیز تا حدود زیادی در حوزه زیر ساخت‌ها برطرف شد. درخواست من این است که جانمایی هر چه زودتر نهایی شود تا بتوانیم سازه‌ها را به صورت قطعی نصب کنیم.
نیکنام حسینی‌پور، مدیر اجرایی نمایشگاه قرآن نیز در بخش پایانی این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گفته جهت ایمنی نمایشگاه قرآن پرداخت و افزود: فعال‌سازی ستاد بحران شهرداری تهران شامل اورژانس و آتش‌نشانی و بحث ایمنی و حمل و نقل در حال پیگیری است. ضمن اینکه بانک عامل نمایشگاه قرآن نیز هر چه زودتر باید مشخص شود تا دستگاه‌های مورد نیاز در حوزه اجریی فراهم شود.

captcha