کد خبر: 1417281
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲
از سوی اداره اوقاف؛

طرح «مهر و تندرستی» در بروجرد اجرا شد

گروه اجتماعی: از سوی اداره‌ اوقاف بروجرد طرحی با عنوان «مهر و تندرستی» با حضور مسئولان اوقاف و واقفان جهت ارائه خدمات رایگان به بیماران بی‌بضاعت اجرا شد.

حجت‌الاسلام رضا گودرزی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با طرح مهر و تندرستی گفت: اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بروجرد در راستای محتوابخشی جشن‌های نیمه شعبان و به تأسی از ائمه‌ اطهار(ع) جهت دستگیری از نیازمندان در قالب طرح مهر تندرستی به ارائه خدماتت رایگان به بیماران بی‌بضاعت در بقاع دو امام‌زاده ابوالحسن و جعفر پرداخت.

وی اضافه کرد: همچنین در روز نیمه شعبان توسط مدیریت اوقاف و امور خیریه و هیئت امنای بقاع متبرکه شهرستان بروجرد از بیماران بیمارستان شهید چمران و امام خمینی(ره) این شهرستان سرکشی به‌عمل آمد.

حجت‌الاسلام گودرزی گفت: علاوه بر عیادت از بیماران و اهدای گل به آن‌ها، به نیت 14 معصوم(ع) و در راستای اجرای نیات واقفان 14 بیمار از بیمارستان امام خمینی(ره) و 14 بیمار از بیمارستان شهید چمران بروجرد مورد حمایت مالی واقفان قرار گرفتند.

captcha