کد خبر: 1417543
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲

مراسم جشن میلاد امام زمان(عج) در مرودشت برگزار شد

خبرنگاران افتخاری/ رضا مردانه: مراسم جشن میلاد امام زمان(عج) به همت پایگاه مقاومت امیرالمؤمنین(ع) مسجد امام سجاد(ع)، پایگاه آمنه بنت وهب و حوزه امام حسن مجتبی(ع) در مسجد امیرالمؤمنین(ع) مرودشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طی چند روز گذشته، نقاط مختلف شهرستان مرودشت محل برگزاری جشن‌های متنوع به مناسبت میلاد صاحب‌الزمان(عج) بود و هیئت‌ها و مساجد مختلف مرودشت با برگزاری جشن‌ها و مراسم احیاء، ارادت خود را به حضرت ولی‌‌عصر(عج) به نمایش گذاشتند.

پایگاه مقاومت امیرالمؤمنین(ع) مسجد امام سجاد(ع)، پایگاه آمنه بنت وهب و حوزه امام حسن مجتبی(ع) به‌صورت مشترک به برگزاری جشن، سخنرانی، مولودی‌خوانی و نورافشانی پرداختند. این جشن در یکی از خیابان‌های منتهی به این مسجد و همزمان با نماز مغرب و عشا برگزار شد.

در این مراسم، پس از تلاوت قرآن کریم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی، امام جماعت مسجد امام سجاد(ع) به بررسی شخصیت امام زمان(عج) و گفتارهای ایشان در رابطه با مسائل دینی و تأکید بر نماز اول وقت در دین اسلام پرداخت.

سپس، در ادامه برگزاری این مراسم جشن، گروه راش، موزیک نظامی سایت موشکی پادگان بعثت به اجرای سرودها و موزیک‌های متنوع پرداختند.

همچنین، در ادامه، علی‌اصغر بهمنی، مداح اهل بیت(ع) به مولودی‌خوانی و مدح امام عصر(عج) پرداخت و بعد از آن نیز گروه نمایش یاس سپید پایگاه امیرالمؤمنین(ع) مرودشت به اجرای نمایش طنز پرداخت.

یادآور می‌شود، در پایان نیز سه نفر از نونهالان مرودشتی به شعرخوانی در مدح حضرت ولی‌عصر(عج) پرداختند و پس از آن جوایز نفیسی به شرکت‌کنندگان به رسم یادبود اعطا شد.

captcha