کد خبر: 1418049
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵
افتخاری خواستار شد:

اهتمام نمایندگان مجلس به رفع معضلات پیش‌روی نمایشگاه قرآن

گروه جامعه: رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مجلس باید با برنامه‌ریزی بلند مدت و رصد دستاوردهای دوره‌های قبلی نمایشگاه و نقاط ضعف و قوت آن، معضلات پیش‌روی نمایشگاه را در این دوره بررسی و مرتفع کنند.

لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: نمایشگاه قرآن برای شناساندن قابلیت‌های دینی و قرآنی کشور برپا شده و یکی از بزرگترین رویداد قرآنی جهان به‌شمار می‌رود که مسئولین موظف هستند در این راستا همه نوع همکاری و مساعدت را برای ارتقای این محفل قرآنی داشته باشند.

توسعه فعالیت‌های قرآنی از سوی فراکسیون قرآن و عترت

وی افزود: فراکسیون قرآن و عترت به سمت توسعه فعالیت‌های قرآنی و علوم وابسته به آن حرکت کرده و تلاش می‌کند تا در مسیر بهتر و پربار برگزار شدن این نمایشگاه با ارائه راهکار و برنامه دقیق، کوتاهی نکرده و بستر را برای احیای این نمایشگاه و رسیدن به اهداف آن هموار سازد.

همکاری همه نهادها برای کاربردی کردن دستاوردهای نمایشگاه

افتخاری در ادامه با اشاره به اینکه مسئولین باید در مسیر کاربردی کردن دستاوردهای نمایشگاه از هیچ امری کوتاهی نکند، اظهار کرد: توانمند شدن فعالان قرآنی کشور و همچنین توسعه ظرفیت‌های دینی و قرآنی جامعه از مهم‌ترین دستاوردهای این نمایشگاه است که باید در جامعه کاربردی شود تا شاهد دستاوردهای نمایشگاه باشیم و همه نهادها باید دست در دست هم داده تا این مهم را در کشور پایه‌گذاری کنند.

رصد دستاوردهای دوره‌های قبلی و نقاط ضعف و قوت آن

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نمایندگان مجلس که در کارگروه‌ها، کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف فعالیت می‌کنند باید با برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌های مدون و بلند مدت در پربارشدن موضوعات و اهداف نمایشگاه قرآن قدم برداشته و با رصد دستاوردهای دوره‌های قبلی و نقاط ضعف و قوت آن معضلات پیش‌روی نمایشگاه را در این دوره مرتفع کنند.

راه‌اندازی شورای توسعه فرهنگ قرآنی در مجلس

وی درباره نقش و وظیفه مجلس در توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشور گفت: شورای توسعه فرهنگ قرآنی به همت مجلس شورای اسلامی راه‌اندازی شده است که اکنون در شورای انقلاب فرهنگی به کار خود ادامه می‌دهد و مهم‌ترین اهداف این شورا حمایت و هدایت برنامه و فعالیت‌های قرآنی است.

تغییر فرصت برپایی نمایشگاه قرآن برای توسعه فرهنگ قرآنی

افتخاری اشاره کرد: نمایندگان مردم باید با حضور در نمایشگاه قرآن و شرکت در نشست‌های تخصصی فرصت برپایی نمایشگاه را از یک نمایشگاه خرید و فروش و ارائه محصولات قرآنی، به سمت محفلی برای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور تغییر دهند.

وی ابراز کرد: همه نهادهای اداری و اجرایی که در کشور فعالیت می‌کنند نباید چند روز مانده به برگزاری نمایشگاه قرآن به فکر شرکت در آن باشند، بلکه باید با برنامه‌ریزی طولانی مدت اهداف و رویکردهای خود را برای شرکت در نمایشگاه شناسایی و مسیر رسیدن به این اهداف را به دقت مورد مطالعه قرار دهند.

تحقق منویات قرآنی مورد نظر مقام معظم رهبری

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد با تلاش همه جانبه دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی بتوانیم در راستای تحقق منویات قرآنی مورد نظر مقام معظم رهبری گام برداشته و شاهد رشد این امر در کشور باشیم.

captcha