کد خبر: 1418120
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
حجت‌الاسلام صالحی تأکید کرد:

لزوم گسترش تبلیغ چهره‌به چهره مخاطبان در ترویج دین و حل مشکلات جوانان

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی نمین گفت: یکی از شیوه‌های تبلیغ، برگزاری گفتمان و تبلیغ چهره به چهره مخاطبان است که تأثیر شگرف در ترویج دین و حل مشکلات مردم و جوانان دارد و امید است روحانیون این شیوه را در امر تبلیغ گسترش دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین لطیف صالحی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی نمین، عصر روز گذشته، 25خردادماه، در دیدار با روحانی مستقر آبی بیگلوی نمین در سخنانی ضمن تقدیر از فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی انجام شده توسط حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌نژاد، گفت: تشویق و ترغیب جوانان و نوجوانان به فراگیری قرآن، معارف اسلامی و احکام شرعی در مساجد یکی از وظایف مهم و جدی روحانیون مستقر است تا حضور جوانان و نوجوانان در فعالیت فرهنگی مساجد بیشتر شود.
وی افزود: یکی از شیوه‌‌های تبلیغ، برگزاری گفتمان و تبلیغ چهره‌به‌چهره مخاطبان است که تأثیر زیادی در ترویج دین و حل مشکلات مردم و جوانان دارد و امید است روحانیون این شیوه را در امر تبلیغ گسترش دهند.
در ادامه حجت‌الاسلام الهوردی علی‌نژاد، روحانی مستقر آبی بیگلو گزارشی از فعالیت‌های تبلیغی انجام شده در این بخش را ارائه داد.
یادآور می‌شود، این دیدار در محل خانه عالم بخش آبی بیگلو انجام شد.

captcha