کد خبر: 1418138
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
رضا نصرالهی خبر داد:

ارائه ۶۵ اثر جدید «حدیث نینوا» در نمایشگاه قرآن

گروه ادب: مدیر انتشارات حدیث نینوا از ارائه ۶۵ اثر جدید این نشر در نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: مجموعه ۱۳ جلدی «مادران اهل بیت(ع)» و دایرةالمعارف نوجوان از جمله این آثار هستند.

رضا نصرالهی، مدیر انتشارات حدیث نینوای قم، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از انتشار 65 عنوان اثر چاپ اول خبر داد و گفت: با آثار تازه منتشر شده این انتشارات در نمایشگاه قرآن حضور پیدا می‌کنیم.
وی اظهار کرد: از جمله آثار جدید این انتشارات می‌توان به مجموعه 13 جلدی «مادران اهل بیت(ع)» اشاره کرد که درباره مادران ائمه اطهار(ع) و حضرت زهرا(س) است.
نصرالهی عنوان کرد: همچنین دایرةالمعارف نوجوان را نیز به تازگی منتشر کرده‌ایم که در 12 جلد و به سه زبان برای نوجوانان منتشر شده است.
وی با بیان اینکه مجموعه آثاری داریم که در سال گذشته به چاپ رسیده‌اند، افزود: مجموعه آثار «زنان نمونه اسلام» از آن جمله است که شامل زندگی زنان نمونه از زمان حضرت موسی(ع) تا امام هادی(ع) در 25 جلد است.
نصرالهی اظهار کرد: در این مجموعه تلاش کرده‌ایم تا همه زنان نمونه را گلچین و زندگی‌نامه آنها را با تصویر و نقاشی‌های جذاب برای کودکان تهیه و ارائه کنیم.
مدیر انتشارات حدیث نینوا در ادامه یادآور شد: زنان نمونه، بانوانی بودند که از نظر دینی برای مردم شناخته شده به شمار می‌آمدند، ولی زندگی‌نامه آنها برای مردم مشخص نبود که «فضّه» از جمله آنهاست.
نصرالهی همچنین به حبابه اشاره و عنوان کرد: وی از بانوانی است که با هشت امام معصوم(ع) زندگی کرده است و مردم با شخصیت وی آشنایی ندارند. از این رو به زندگی وی در مجموعه «زنان نمونه اسلام» پرداخته‌ایم.

captcha